bua rada fezapilotu...elindeki üstüpüyle motor yatagını temizlemeye çalışmaktadır...
hüsreve derki...sen geç bakiyiiim direksiyona...ben çalıştır dediğimde çalıştır...

hüsrev derki ya abi eminmisin öyle olduğuna garip geldi sanki...
feza birden mora döner sinirlenmiştir ne demek garip ne demmeeeekkkk
ben bu pilot brovesini bakkaldanmı aldım hee sen ne sanıyon beni der ...
ve o sinirle uçagı çalıştırır...basar gaza...1o dakika sonra istanbul semalarında traktör sesli uçağıyla süzülmektedir...
hüsreve hazırlan der seni Tarihci var bizim ona bırakıcam o herşeyi halleder...
ve Tarihcinin balkonun üstüne geldiklerinde aman allahhh oda ne ortalık dumandan görünmemektedir..
hüsrev panikle bağırmaya başlar yangıııın yANGIIIIN...eyvahlar olsunnn...
fezapilotu oldukça sakin yau dur be çaylak ne yangını o Tarihcinin nargilesinin dumanı...amma yaygara yaptın ha yok bişey der...

birden Tarihci elinde nargilenin marpucu balkondan sarkmış...fezaya seslenir...ve......
hüsreve derki...sen geç bakiyiiim direksiyona...ben çalıştır dediğimde çalıştır...
hüsrev derki ya abi eminmisin öyle olduğuna garip geldi sanki...
feza birden mora döner sinirlenmiştir ne demek garip ne demmeeeekkkk
ben bu pilot brovesini bakkaldanmı aldım hee sen ne sanıyon beni der ...
ve o sinirle uçagı çalıştırır...basar gaza...1o dakika sonra istanbul semalarında traktör sesli uçağıyla süzülmektedir...
hüsreve hazırlan der seni Tarihci var bizim ona bırakıcam o herşeyi halleder...
ve Tarihcinin balkonun üstüne geldiklerinde aman allahhh oda ne ortalık dumandan görünmemektedir..
hüsrev panikle bağırmaya başlar yangıııın yANGIIIIN...eyvahlar olsunnn...
fezapilotu oldukça sakin yau dur be çaylak ne yangını o Tarihcinin nargilesinin dumanı...amma yaygara yaptın ha yok bişey der...
birden Tarihci elinde nargilenin marpucu balkondan sarkmış...fezaya seslenir...ve......