varim derseniz baslayalim (Salavat-ı Şerife)

S

selam14

Misafir
utandim simdi..
ben yani 9milyona kac eksik var diye sormustum
az aliyorum biliyorum ama birden okuyamassam diye cekiniyorum
ins daha alacam

musa

New member
s.a. bende daha önce 5000 almıstım....ondan sonra sıze haber vermeden 5000 tane daha okudum...onuda eklermısınız .........ve 5000 tane daha alayım.....olurmu...yanı toplamda 15000....karısıklık olmasın .........selam ve dua larda bulusalım insallah...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Evet, Mescid-i Şerifte, hurma ağacından olan kuru direk, Resul-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hutbe okurken ona dayanıyordu. Sonra minber-i şerif yapıldığı vakit, Resul-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm minbere çıkıp hutbeye başladı. Okurken, direk deve gibi enin edip ağladı; bütün cemaat işitti. Tâ Resul-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm yanına geldi, elini üstüne koydu, onunla konuştu, teselli verdi, sonra durdu.-1-
Şu mucize-i Ahmediye Aleyhissalâtü Vesselâm, pek çok tariklerle, tevatür derecesinde nakledilmiştir.
.
.
.
Meşhur Hasan-ı Basrî, şu hadise-i mucizeyi şakirtlerine ders verdiği vakit ağlardı ve derdi ki: "Ağaç, Resul-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâma meyil ve iştiyak gösteriyor. Sizler daha ziyade iştiyaka, meyle müstehaksınız."

Biz de deriz ki: Evet, hem ona iştiyak ve meyil ve muhabbet, onun sünnet-i seniyyesine ve şeriat-ı garrâsına ittibâ iledir.

m_zor

New member
s.a ben sıtenıze yenı uye oldum allah razı olsun cok guzel yaa bende varım allahın ıznıyle salavat sayısını sızmı verıyonuz yoksa bız mı secıyoruz onu anlamak ıstıyorum cevaplarsanız sevınırım

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
m_zor ' Alıntı:
s.a ben sıtenıze yenı uye oldum allah razı olsun cok guzel yaa bende varım allahın ıznıyle salavat sayısını sızmı verıyonuz yoksa bız mı secıyoruz onu anlamak ıstıyorum cevaplarsanız sevınırım

vealeykumselam Allah daim etsin ...

Siz ne kadar istişyorsanız o kadar alabilirsiniz..

musa

New member
musa ' Alıntı:
s.a. bende daha önce 5000 almıstım....ondan sonra sıze haber vermeden 5000 tane daha okudum...onuda eklermısınız .........ve 5000 tane daha alayım.....olurmu...yanı toplamda 15000....karısıklık olmasın .........selam ve dua larda bulusalım insallah.........bu arada elmas musa olarak alınmıstı.....

Eyvàh!

Well-known member
m_zor ' Alıntı:

SIZ NE KADAR ISTERSENIZ BELIRTIN BEN EKLERIM M ZOR

imported_seda

New member
s.a kardeşler allahın izniyle bende 1000 tane okumak istiyorum.ama belki inteernete giremeyebilirim ama mutlaka rabbimin izniyle okumuş olucam siz 1000 tane daha sayarsınız rabbim kabul etsin allah razı olsun

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
seda ' Alıntı:
s.a kardeşler allahın izniyle bende 1000 tane okumak istiyorum.ama belki inteernete giremeyebilirim ama mutlaka rabbimin izniyle okumuş olucam siz 1000 tane daha sayarsınız rabbim kabul etsin allah razı olsun

ve aleykumselam ..
ecmain...