vefa için:)

Vefa

Well-known member
Ellerine sağlık nur-uhafi.Ama bende isterim bi şiir.Sen vefa ya yazdıysan vefa da bana yazmalı bence bi şiir.Yada şöyle diyeyeim bana şiir yazmak isteyen varsaa ve yazarsaa sevinirim...:):):):):):)
bardak ben sana şiir yazamam o kabiliyetim pek yoktur ama dua edebilirim :) zaten etmesem başımın etini yersin:p

Garib

Talebe
Nur kardeşim özel istek alınıyormu.
Bu yaşıma kadar yanlı hatırlamıyorsam kimse bana şiir yazmadı.Nasıl bir duygu merak ettim :)dua ile
ben yazma ozurluyum ama abime yazaim bi tane :021:
tevhidin en mubaregi
saidnurun gozbebegi
adını hacı abiden almıs
bu ismi kalplere kazımıs
adı hulusi ihlas ornegi
adına pek yakısmıs
ruhu ulvi deryada aklı hep hakikatta
tek arzusu emeli
hadim olmak Kurana
siir istemis bizden
layık olurmu bilmem
garibden bi hediye
mubarek abime
:038::009:

hulusi

Well-known member
ben yazma ozurluyum ama abime yazaim bi tane :021:
tevhidin en mubaregi
saidnurun gozbebegi
adını hacı abiden almıs
bu ismi kalplere kazımıs
adı hulusi ihlas ornegi
adına pek yakısmıs
ruhu ulvi deryada aklı hep hakikatta
tek arzusu emeli
hadim olmak Kurana
siir istemis bizden
layık olurmu bilmem
garibden bi hediye
mubarek abime :038::009:
:dft001::(

Allah razı olsun mübarek kardeşim.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Tamamıyla güzel gören güzel düşünür dusturuna dayanıp safi bir kalbin hüsnü nazarı olan şiiriniz için çok teşekkür ederim.Benim için sizden hüsnü nazar almak tahdisi nimettir.Dua yerine geçer inş.Bu şiiri alıyorum inş.Aziz alicenab olan abimin resmi ve ismi buna sebebiyettir.İlk bu foruma girdigim gün mübarek abimin hatıralarını okumuştum.o halet-i ruhuye ile haddimi aşıp kullandım.Ben inanıyorum kızarakda olsa ahirette abim yanıma gelip kulağımı çekecek o şekilde olsa beni görmesi yeter.
mecnunvari ,Olmasa meyli vurmazdı leyli..
Sözlerimde enaniyet varsa Rabbim afetsin.Samimilerden eylesin.Garip kardeşim Rabbim sizi ne mutlu o gariplere dedigi gariplerle haşretsin.Dua ile..

cevabını bulamadığım sorularla açıyorum gözlerimi
kim bu kadar acıtan yüreğimi karanlık gecede...
yaşadıgım karanlık geceden mi senden mi???
cevabını bulmak zor
seni bulmak ise imkansız...
kalp ağrım gönül sızım alışkanlığım
ufka bakısın geldi aklıma ve yaşamın bitiyor ellerimin arasında...
bu menhus şehir mezar oluyor sevdaya
ölüm ne zormus ölmeden önce
özlemse hücrelerimin en uç yerlerinde...
yürekse sevda sürgünlerinde
ama ben hasreti bilirim
gömleğim arkadan yırtık yusuf misali..
kalbimse caresiz züleyha timsali..
ama ben kaderi bilirim
bak üşümüyorum artık
cünkü bedenim
hissettiği sensizliği hissettirmemeye yeminli....
nur-uhafi

:045: Yureginize, elinize saglik... nur-uhafi...cok guzel olmus...

Tarihci

Marmara Tarih
ben de makale yazayım yine bari ne yapayım :) gerçi bizi tebrik eden yok ama biz de mi şair olsak ne :) bende potansiyel var mıdır sayın şairlerimiz ;)

Tarihci

Marmara Tarih
bence vardır abi yoğunlaş bi dene bence:) ama benim dedem meşhur bi şair buralarda kanımda da azcık var yani:)

Allah razı olsun, şiir bambaşka bişeydir hakkaten, kalemi kuvvetli olan herkes şiire de kabiliyetlidir denemez. Sen gibi yetenekler çok çıkmıyor :) ben denemedim hiç yapabileceğimi de sanmıyorum. Çünkü bu güne kadar yapmaya çalıştığım şey hep, manayı açmak, açarak anlatmak yani şerh etmek. Konsantre bir cümleyi açıp daha fazla cümle kullanarak daha kolay anlaşılır hale getirmek. Şiir ise tam tersi ister..

nur-uhafi

Member
siz makale yazın o zaman eniyisimi ama hakkaten de burda şiir alkış alıyo ben bi tane deneme yazdım meryem yüreklilere okunmadı bile:) ama şiir yazdım bak ilgiye:)

Tarihci

Marmara Tarih
evet biraz popülist bir forumumuz var :) ben yazdıklarımı konusuna göre yerine koymayı tercih ediyorum makaleler içine koysam bakılmaz diye düşünüyorum.. sen de yazılarını konusuna göre yerine koy ki daha çok okunsun inşallah..

nur-uhafi

Member
foruma yeni bakmaya başladım ne bilim kendi kaleminizden yazıyodu ben de kalemimi konusturayım biraz dedim.. yerini mi değiştirsem yada dikkat cekici bi başlık:)

Tarihci

Marmara Tarih
evet en önemli faktör başlık zaten.. ve konusuna göre yeri neresiyse orda aç inşallah. Başlığında yazıda geçen en etkili kelimelerden olsun..

Garib

Talebe
:dft001::(

Allah razı olsun mübarek kardeşim.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Tamamıyla güzel gören güzel düşünür dusturuna dayanıp safi bir kalbin hüsnü nazarı olan şiiriniz için çok teşekkür ederim.Benim için sizden hüsnü nazar almak tahdisi nimettir.Dua yerine geçer inş.Bu şiiri alıyorum inş.Aziz alicenab olan abimin resmi ve ismi bunan sebebiyettir.İlk bu foruma girdigim günü mübarek abimin hatılarını okumuştum.o halet-i ruhuye ile haddimi aşıp kullandım.Ben inanıyorum kızarakda olsa ahirette abim yanıma gelip kulağımı çekecek o şekilde olsa beni görmesi yeter.
mecnunvari ,Olmasa meyli vurmazdı leyli..
Sözlerimde enaniyet varsa Rabbim afetsin.Samimilerden eylesin.Garip kardeşim Rabbim sizi ne mutlu o gariplere dedigi gariplerle haşretsin.Dua ile..
Allah'ım!
"Bismillâhirrahmânirrahîm"in sırları hürmetine, âlemlere rahmet olarak gönderdiğin zâta ve onun bütün âl ve ashâbına, Senin rahmetine ve onun hürmetine yaraşır şekilde salât ve selâm eyle. Hulusi abime ve burdakı butun abilere ve ablalara ve bana, Senden başka, hiçbir mahlûkunun merhametine ihtiyaç bırakmayacak bir şefkat ve rahmetle merhamet eyle.
Âmin.

Tarihci

Marmara Tarih
Allah'ım!
"Bismillâhirrahmânirrahîm"in sırları hürmetine, âlemlere rahmet olarak gönderdiğin zâta ve onun bütün âl ve ashâbına, Senin rahmetine ve onun hürmetine yaraşır şekilde salât ve selâm eyle. Hulusi abime ve burdakı butun abilere ve ablalara ve bana, Senden başka, hiçbir mahlûkunun merhametine ihtiyaç bırakmayacak bir şefkat ve rahmetle merhamet eyle.
Âmin.

aminnn..

hulusi

Well-known member
Allah'ım!
Âmin.
elfu elfi amin
Maşallah ne cami bir dua.Allah razı Garib kardeşim