yahu uyuyomusunuz

FaKiR

Meþveret Bþk.
KATREMISAL ssttttt gurultu yapmasana yatiyoruz surda aaaaaaaaa :D
ne isteysun gardesim davul zurna calip gobekmi atalim .sakin sakin oturmus okuyoz iste :)

katremisal

Active member
ama böyle olmuyo. yeknesak istirahat döşeğindeki hayat hayrı mahz olan vücuttan ziyade şerri mahz olan ademe yakındır ve ona gider

FaKiR

Meþveret Bþk.
kapanmasi daha iyi oldu bence,forum herkesi daha yakindan tanimamiza vesile oldu.bi sure boyle kalsa sonra acilsa iyi olur

FaKiR

Meþveret Bþk.
eyvah dicle geldi..dikkat dikkat sayin forum uyeleri forumun ses ayarlariyla oynamayin,pc nizde bi sorun yoktur, dicle kardesimiz foruma girmis bulunmaktadir sadece:) :)

HaDiS

Active member
hoşgördük inşAllah sen nasıl bir ses istiyon bu saatte gardeşşş_________________________________________________
fezapilotu ' Alıntı:
eyvah dicle geldi..dikkat dikkat sayin forum uyeleri forumun ses ayarlariyla oynamayin,pc nizde bi sorun yoktur, dicle kardesimiz foruma girmis bulunmaktadir sadece:) :)

nahiii fezapilotu hiç gülcegim yoktu :D neymişim ben heyytttt beeee :D

katremisal

Active member
ahada benim uykum geldi artık uyumalı yarın erken kalkcam dersaneden bi kardeşi hastaneye götürcem garibim bu gün 30 ağustos gurbanı oldu keşke ambulans şöförü olasydım dersaneden az çalışırdım hastanede.

katremisal

Active member
çok önemli değil de bi doktor kontrolü istiyo işte.neyse sen onu boşver benim iş yaş gece uykum gelmiyo sabah erkenden koşturma başlıyo bizim dersane maaş.çok hareketli bi bölge yaaw