aleyküm selam can diğerlerini bilmemde bendede sorunlu dün ve bugün
memluk Hatim Sorumlusu 7 Kas 2009 #21 aleyküm selam can diğerlerini bilmemde bendede sorunlu dün ve bugün
B _bamteli_ Well-known member 7 Kas 2009 #22 fatmatoy' Alıntı: aleyküm selam can diğerlerini bilmemde bendede sorunlu dün ve bugün Genişletmek için tıkla ... hm anldim.
fatmatoy' Alıntı: aleyküm selam can diğerlerini bilmemde bendede sorunlu dün ve bugün Genişletmek için tıkla ... hm anldim.
Huseyni Müdavim 7 Kas 2009 #23 _bamteli_' Alıntı: S´aleykum degerli yöneticiler..siteye dün ögleden sonra giremedim..öglende ama suan girebildim hamd olsun sorun nedir acaba..? sorun bendemi kaynaklaniyor..:gül: vesselam..:gül: Genişletmek için tıkla ... Sitemiz yakın bir zaman içinde bakıma alınıp bu sorunlar çözülecek inşaallah.
_bamteli_' Alıntı: S´aleykum degerli yöneticiler..siteye dün ögleden sonra giremedim..öglende ama suan girebildim hamd olsun sorun nedir acaba..? sorun bendemi kaynaklaniyor..:gül: vesselam..:gül: Genişletmek için tıkla ... Sitemiz yakın bir zaman içinde bakıma alınıp bu sorunlar çözülecek inşaallah.
B _bamteli_ Well-known member 7 Kas 2009 #24 HuSeYni' Alıntı: Sitemiz yakın bir zaman içinde bakıma alınıp bu sorunlar çözülecek inşaallah. Genişletmek için tıkla ... tamam insallah...:gül: Allah yardimciniz olsun..
HuSeYni' Alıntı: Sitemiz yakın bir zaman içinde bakıma alınıp bu sorunlar çözülecek inşaallah. Genişletmek için tıkla ... tamam insallah...:gül: Allah yardimciniz olsun..