Yaz beni Ey kalem...!

sahici159

Well-known member
Yaz beni Ey kalem...!Sen beni yaz...Yalnızlığımı ilmek ilmek geceye dokuduğumu,Gözyaşlarımın damga damga kuruduğu kağıda,Nasıl hüznü yazışımı yaz.Yaz ki huzur bulayım.Yaz ki sırtımdaki yükümü bir kenara koyayım...

sahici159

Well-known member
Yaz beni Ey kalem...!Sen yine beni yaz.Kabuk tutmuş acılarımı yaz;Dokunsam kanayacak acılarımı...Yaz ki bir koy gibi sakinleşeyim...Denizin hırçın dalgalarıyla boğuşmuş,Bir balıkçı teknesi gibiArtık geri kalanlarla avunmayı bileyim....

sahici159

Well-known member
Yaz Bizi Ey kalem...!Bu kez kendini de yaz.Sahte gülüşlerimizi,Yalancı mutluluk oyununu nasıl birlikte oynadığımızı yaz...Sen bir doktor, bense hastan olurdum o oyundaHani iyi de oynuyoruz hâlâİşte onu yaz...Unutmadan; sıkılınca o oyundanVe birde ayrılmak istemezken sevdiklerimizdenVe işte o vakitlerdeSen Ve benÖlüm uçurumundan kaç kez birlikte döndüğümüzü de yaz....

sahici159

Well-known member
Karanlığın izbe köşelerinde,Attığımız sessiz çığlıklarımızı yaz bir de...Kimsenin duymadığı,duvardan bize geri dönen sessiz çığlıklarımızı,Boğazımızda düğümlenen hıçkırıklarımızı yaz...Yaz ki artık bilinelim...Yaz ki artık yalnızlığımızı bir mahzene gömelim...

mihrimah

Talebe
Beni de yaz güzel kalem..
Dillendiremediğim sıkıntılarımı, yansıtamadığım ızdıraplarımı yaz. Koca dünyada yalnızlığımı, varlığın içindeki yokluğumu yaz. Bir sevda yolunda hakkıyla yürüyemeyişimi yaz, yaz ki; itiraf kalbimi acıtsın bende bunun utancıyla daha da alevlendireyim yangınımı.