Siteniz çok güzel ben de yeni sayılırım
M Mert~ Member 22 Kas 2010 #382 Hoşbulduk efem, eyvallah.... amma velakin o koltuk oturulacak gibi değil:015:
V vuslatt New member 1 Ara 2010 #383 günaydın... çok hoş ya sabah sabah beni güldürdünüz.hastanede gece nöbetteydim sabah olsun diye bekliyorum iyi günler...
günaydın... çok hoş ya sabah sabah beni güldürdünüz.hastanede gece nöbetteydim sabah olsun diye bekliyorum iyi günler...
B bo$ver Active member 19 Ara 2010 #387 yapma yaa' Alıntı: hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... yok yapmadım yaa)
D DAVAMÞEHADET Well-known member 19 Ara 2010 #391 hoşbulduk gerçi yeniliğim eski oldu forum üyesi olduk artık
memluk Hatim Sorumlusu 19 Ara 2010 #392 elbette forum üyesi oldunuz ama ilk günkü gibi yenilikler ve heycanla gireceğiniz bir yerdesiniz inş.
elbette forum üyesi oldunuz ama ilk günkü gibi yenilikler ve heycanla gireceğiniz bir yerdesiniz inş.
D DAVAMÞEHADET Well-known member 19 Ara 2010 #393 memluk' Alıntı: elbette forum üyesi oldunuz ama ilk günkü gibi yenilikler ve heycanla gireceğiniz bir yerdesiniz inş. Genişletmek için tıkla ... inşalllahu taala kardeşim....
memluk' Alıntı: elbette forum üyesi oldunuz ama ilk günkü gibi yenilikler ve heycanla gireceğiniz bir yerdesiniz inş. Genişletmek için tıkla ... inşalllahu taala kardeşim....
L LEVLAK Talebe 19 Ara 2010 #394 yapma yaa' Alıntı: selamun aleyküm.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam kardeş hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Üyeliğiniz hayırlı olsun inş.
yapma yaa' Alıntı: selamun aleyküm.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam kardeş hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Üyeliğiniz hayırlı olsun inş.
Huseyni Müdavim 29 Ara 2010 #397 meryemce' Alıntı: selamün aleyküm. ben de aranızdayım inşallah Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Hoşgeldiniz hayırlı olsun üyeliğiniz...
meryemce' Alıntı: selamün aleyküm. ben de aranızdayım inşallah Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Hoşgeldiniz hayırlı olsun üyeliğiniz...
Muvahhid1 Well-known member 29 Ara 2010 #398 meryemce' Alıntı: selamün aleyküm. ben de aranızdayım inşallah Genişletmek için tıkla ... aleykum selam , hoşgeldınız üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah
meryemce' Alıntı: selamün aleyküm. ben de aranızdayım inşallah Genişletmek için tıkla ... aleykum selam , hoşgeldınız üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah
D DAVAMÞEHADET Well-known member 18 Ocak 2011 #400 ve aleyna aleykümselam değerli kardeşim hoşgeldiniz biizniallah....