Şualar ' Alıntı:yoo bana yönetici olmayanda attı,var bu işte bir iş
Lemalar ' Alıntı:Herhangi bir sorun yok bazı arkadaslar torpilli o kadar
aysima ' Alıntı:ya arkadaşlar benim bi konuyu istişare yada danışma diyelim..birşey sormam lazım ve özel mesaj kullanmam lazım..
ya neden üyeler kullanamıyo :-\ ya bana lazım.. :-\
ewet ben diğer üyelere aslında istişare yapabileceğim kişilerden birine bahsetmek istiyorum.. ya benim için çok önemli ve garip hatta ilginç bi mevzu.. ya lütfen bana yardım edebilecek biriyle özel konuşmam lazım.. ricaaaMerih ' Alıntı:Sergerdan arkadaşın bahsettiği o değil o başka üyelere özel mesaj atmak istiyor Lemalara değil ordaki formu doldurduğunda Lemalara gidiyor
aysima ' Alıntı:ewet ben diğer üyelere aslında istişare yapabileceğim kişilerden birine bahsetmek istiyorum.. ya benim için çok önemli ve garip hatta ilginç bi mevzu.. ya lütfen bana yardım edebilecek biriyle özel konuşmam lazım.. ricaaa
Şualar ' Alıntı:vallahi baya merak ettim aysima, ama sende gördün burda torpil geciyor,artık bu torpile liyakat kesmenin yollarını arayacağız
işte tek adil-i hakim cenab-ı haktır
hknco ' Alıntı:Mübarek ne torpili yok öyle bir şey sadece yönetime veya görevli kişiye mesaj gidiyor galiba bu da torpil değil buranın daha düzenli işlemesi için konulmuş bir kural ..
Burada özel konular nedir bilmiyorum ama mesela kişiler bayansa :S ve konuşacakalrı kendi aralarında ise bayanlar bölümü var ... oraya gidebilirler
Şimdi zaten genel konular burada da var Allah cc emanet olunuz .
aysima ' Alıntı:ewet ben diğer üyelere aslında istişare yapabileceğim kişilerden birine bahsetmek istiyorum.. ya benim için çok önemli ve garip hatta ilginç bi mevzu.. ya lütfen bana yardım edebilecek biriyle özel konuşmam lazım.. ricaaa