Youtube ve Özel mesaj için sorulanlar

kayýp_gül

Well-known member
youtubeden bilgisayarıma yada arkadasıma yada siteye birseyler indirebilmek veya gönderebilmek için ne yapmam gerekiyor lutfen yardım edin...:(

Sergerdan

Well-known member
yardım eder misiniz....?

Foruma youtube gönderme:Mesaj yazdıgınız yerin üstünde youtube butonu tıklayınca yazı çıkıyor

köşe parantezli

Bunun arasına göndermek istediginiz videonun,youtube sayfasında(en üstte) ki linkin EŞİTTİRDEN SONRAKİ VF6T34Y gibi kısmını alıp yapıştırıyorsunuz.

Bilgisayara indirmeyi bilmiyorum youtube üyelikde gerekiyor galiba ve bir program.

Arkadaşınıza ise sayfanın linkini mail olarak gönderseniz olmaz mı?

T

Tarihci19

Misafir
yardım eder misiniz....?

you tube den indirmek için : youtube downloader adlı küçük programı bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor, onu indirdiğinizde orda izleyip indirmek istediğiniz videonun linkini yapıştıracağınız boş bi satır var, o satıra linki copyliyorsunuz ve indire bastığınızda indiriliyor, pc nizde indirilecek yeride o boş satırın üstündeki kısımdan siz secebiliyorsunuz dolayısıyla indirme bittikten sonra şimdi nerde bu video diye aramazsınız.. örneğin masaüstünü secersiniz videonuz indiğinde masaüstünde çıkar.. google ye youtube downloader yazın en üstteki değil onun bir altındaki linke tıkladığınızda programı indirebileceğiniz sayfa açılacak ve tam gözünüzün önünde büyük harflerle YOUTUBE DOWNLOADER yazıyor ona tıklayın açılan pencereden "aç" a tıklayın zaten küçük bir program direk kurulsun veeeeeeeee artık istediğnizi indirebilirsniz...

hasret

Well-known member
özel mesaj

biz mesaj cekemiyoruz ama,bize cekenler var bu nasıl oluyor?
yoksa bu sitede bazılarına torpil mi yapılıyor :)

aysima

Member
özel mesaj

ya arkadaşlar benim bi konuyu istişare yada danışma diyelim..birşey sormam lazım ve özel mesaj kullanmam lazım..
ya neden üyeler kullanamıyo :-\ ya bana lazım.. :-\

Merih

Well-known member
özel mesaj

Sergerdan arkadaşın bahsettiği o değil o başka üyelere özel mesaj atmak istiyor Lemalara değil ordaki formu doldurduğunda Lemalara gidiyor ;)

aysima

Member
özel mesaj

Merih ' Alıntı:
Sergerdan arkadaşın bahsettiği o değil o başka üyelere özel mesaj atmak istiyor Lemalara değil ordaki formu doldurduğunda Lemalara gidiyor ;)
ewet ben diğer üyelere aslında istişare yapabileceğim kişilerden birine bahsetmek istiyorum.. ya benim için çok önemli ve garip hatta ilginç bi mevzu.. ya lütfen bana yardım edebilecek biriyle özel konuşmam lazım.. ricaaa

hasret

Well-known member
özel mesaj

aysima ' Alıntı:
ewet ben diğer üyelere aslında istişare yapabileceğim kişilerden birine bahsetmek istiyorum.. ya benim için çok önemli ve garip hatta ilginç bi mevzu.. ya lütfen bana yardım edebilecek biriyle özel konuşmam lazım.. ricaaa

vallahi baya merak ettim aysima, ama sende gördün burda torpil geciyor,artık bu torpile liyakat kesmenin yollarını arayacağız :)

işte tek adil-i hakim cenab-ı haktır :)

aysima

Member
özel mesaj

ben duyduğumda şok geçirmiştim..bendende yardım istendi ama nasıl yapacağımı bilmiyorum..
birilerine danışayım bayağı geniş bi mevzu altından kalkamam dedim. burdada o olmuyo :( aff allahım ya.. nasıl olcek..

Şualar ' Alıntı:
vallahi baya merak ettim aysima, ama sende gördün burda torpil geciyor,artık bu torpile liyakat kesmenin yollarını arayacağız :)

işte tek adil-i hakim cenab-ı haktır :)

hknco

Well-known member
özel mesaj

Mübarek ne torpili yok öyle bir şey sadece yönetime veya görevli kişiye mesaj gidiyor galiba bu da torpil değil buranın daha düzenli işlemesi için konulmuş bir kural ..

Burada özel konular nedir bilmiyorum ama mesela kişiler bayansa :S ve konuşacakalrı kendi aralarında ise bayanlar bölümü var ... oraya gidebilirler :)

Şimdi zaten genel konular burada da var Allah cc emanet olunuz .

T

Tarihci19

Misafir
özel mesaj

hknco ' Alıntı:
Mübarek ne torpili yok öyle bir şey sadece yönetime veya görevli kişiye mesaj gidiyor galiba bu da torpil değil buranın daha düzenli işlemesi için konulmuş bir kural ..

Burada özel konular nedir bilmiyorum ama mesela kişiler bayansa :S ve konuşacakalrı kendi aralarında ise bayanlar bölümü var ... oraya gidebilirler :)

Şimdi zaten genel konular burada da var Allah cc emanet olunuz .

sah! eğer mevzu genele açılabilecek bişeyse yazın hep birlikte istişare edelim, bayanlara has bişeyse hanım hanıma bölümüne açabilirsiniz. ne de olsa bayanlar torpilli, kendilerine has odaları var : )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
özel mesaj

aysima ' Alıntı:

Çok merak ettim ya ;)
Ama anlıyamadım forumda konusulamayacak ne olabilir ki ???