Yumurtasından Yeni Çıkan Yılan

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
12801878xu11gp1.jpg

23546698yv41ui2.jpg

31667860qd51el5.jpg

33500554ij81em3.jpg

41988106go41vg6.jpg

84157961hc91nd2.jpg

92783878bs91pd1.jpg

mihrimah

Talebe
Tam bana göre....Artık bu gece sabah olmaz:)

Hayatta ürktüğüm tek hayvan memleketime her gittiğimde beni gelir bulur... Görünce nostalji yaşadım, şevkatim arttı, Kalp atışlarım aklıma geldi:) Mübarek ablam nerden buldun?.

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
yılan dediniz de zahmin aklıma geldi.. :) o çoook korkar yılandan hatta burda olsa resimleri kaldırmanızı isterdi..

Silelim o zaman konuyu, mihrimah kardesimde pek sevmedi zaten bebekleri :p latife bir yana tarihci kardesim silermisin rica etsem konuyu :) benim dusuncesizligim oldu :eek: herkes hoslanmaz bu bu hayvandan

mihrimah

Talebe
Silelim o zaman konuyu, mihrimah kardesimde pek sevmedi zaten bebekleri :p latife bir yana tarihci kardesim silermisin rica etsem konuyu :) benim dusuncesizligim oldu :eek: herkes hoslanmaz bu bu hayvandan

estf abla olurmu öyle şey ne demek düşüncesizliğim oldu falan.Tam tersi düşünceniz olmuş paylaşmışsınız. Hani merakım değildi desem yalan olurdu bunların yumurtaları nasıldı falan, renklimi oluyorlar:)..
Benim sevip sevmemem önem değil ki veya bir başkasının.Önemli olan burada olması gerekiyor. latife yaptım ben:cool:.Selam ve dua ile..

Tarihci

Marmara Tarih

27.09.2008 tarihli 9877368264821378 nolu TMYKDYYK kararı:

Talebiniz TMYKDYYK (Tevhid Merkez Yönetim Kurulu Değerlendirme ve Yargılama Yüksek Komisyonu) ya iletilmiş ve değerlendirilmiştir ancak; bahsi geçen konudaki resimlerin "tefekküre yöneltebileceği ve hayra sebeb olabileceği" gerekçesiyle kaldırılma talebi reddedilmiştir...

Ek gerekçeler: İfade özgürlüğü, paylaşım özgürlüğü, toplumdaki azınlığın istememesinin çoğunluğun ihtiyacını kısıtlıyor olması, Azınlığı salt çoğunluğa egemen unsur haline getirmemek, konuyu paylaşanı olası muhtemel sevap akışından mahrum bırakmamak...

Bilgilerinize...

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ

Talebiniz TMYKDYYK (Tevhid Merkez Yönetim Kurulu Değerlendirme ve Yargılama Yüksek Komisyonu) ya iletilmiş ve değerlendirilmiştir ancak; bahsi geçen konudaki resimlerin "tefekküre yöneltebileceği ve hayra sebeb olabileceği" gerekçesiyle kaldırılma talebi reddedilmiştir...

Ek gerekçeler: İfade özgürlüğü, paylaşım özgürlüğü, toplumdaki azınlığın istememesinin çoğunluğun ihtiyacını kısıtlıyor olması, Azınlığı salt çoğunluğa egemen unsur haline getirmemek, konuyu paylaşanı olası muhtemel sevap akışından mahrum bırakmamak...

Bilgilerinize...

Hayy mubarek kardesim cok guldum Allahda sizi guldursun
hawh3zp8.gif
hawh3zp8.gif

"tefekküre yöneltebileceği ve hayra sebeb olabileceği" ;)

nurhadimi

üye Sorumlusu

Bilgilerinize...

:D:D:D:D

ALLAH iyiliğinizi versin