Zamana yolculuk mümkün olsaydı???

Elif_Gibi

Well-known member
niye hep geçmişe gidiyoruz ki?

ben geleceğe yolculuk yapmak istermiydim acaba :023:

galiba etmezdim kötü bişey olucanı öğrendiğimde acısı olay olmadan başlardı ama merak işte :rolleyes:

ReþHa2

Well-known member
niye hep geçmişe gidiyoruz ki?

ben geleceğe yolculuk yapmak istermiydim acaba :023:

galiba etmezdim kötü bişey olucanı öğrendiğimde acısı olay olmadan başlardı ama merak işte :rolleyes:

Yapın kardeş isterseniz geleceğe de yolculuk yapabilirsiniz,biletler benden:011:
Fekat senin de dediğin gibi ne olacağını görseydik.Hayatımız anlamsız olurdu değil mi?Yaşadığımız anın tadını çıkaramazdık.Bu konuda çok fazla bilim kurgu filmleri var .Geçmiş ve geleceğe yolculuklarla ilgili...
Mesela Tom Cruise' un bi filmi vardı.Adını hatırlamıyorum .Gelecekte işlenen cinayetler önceden tespit edilip önlemler alınabiliyordu.Yine geçmişe geri dönüp hataları düzeltmekle ilgili filmlerde çok...

VUSLAT

Well-known member
Ben şunu düşünürdüm bazen yani biz bugünün teknololojiyle geçmiş zamana dönebilseydik bugün kü teknolojiyi yani dünün imkansızlarını hayallerini onlara nasıl anlatabilirdik acaba .
Gittiğim osmanlı döneminde şöyle bir konuşma yapıyorum insanlar merakla etrafımda toplanıyor ve ben bütün yenilikleri anlatmaya çalışıyorum ve zorlanıyorum tabi.
-Eeeee şeyyy şimdi bilgisayar nasıl desem ki ....Bilgiyi işlenebilir hale getiriyor yani veri işliiyor ve depoluyor.
-???????
-Peki sana inanacaz hele bi bilgisayar yap da görelim
Bu sefer de ben
-???????
her halde sonunda beni akıl hastası zannederlerdi.
bazı insanlar vardı ki o dönemde, gelecekte şöyle olcak ya da böyle teknoloji olcak diye yorum yapmışlardır... o yüzden seni akıl hastası değil, belki de geleceği bildiğin için farklı düşünürlerdi:dft002:
Gelelim bana bende Peygamber (s.a.v) Efendimizi görmek isterdim, ama yine bu dönemde yaşamak isterdim...
çünkü Efendimiz(s.a.v) beni görmeden seven ümmetim daha hayırlıdır....buyurmuştur...