GuLSerbeti önünüzde saygıyla eğiliyorum...
helal olsun mübarek...:048:
abla olurmu esft. su egiliyorumu silin ltfn.. ne haddime..:041::dft001:
egilmeyin bi kek yapip gonderin :021:
meşhur çikolatalı kekimden bir dilim ikram ediyorum o zaman..
ama kekin ruhaniyetiyle idare edeceksiniz artık...:005::005::005:
BALONLARIN GURURU IGNEYI GORENE KADARDIR...
BALON LAR I,N,G,U
RURU İĞNE Y,İ,G,Ö
RENE KADAR,D,I,R
1.harfleri birincilerle, 2.harfleri 2.lerle ve 3.leri hakeza yerlestirince bu goruntu ortaya cikiyor.. ilk bakista cok mantiksiz duruyordu ama, ipucundan sonra kolaydi..![]()
Maşallah Gül kardeşim ne istiyorsunuz hediye![]()
Muhtereme kardeşim,Rabbim sizi ötelerdede bu alemdede mahcup,mahrum ve mahzun bırakmasın.Her sıkıntıza bir kolaylık versin.Unutmayalım ki her zorlugun arkasında bir kolaylık yaratan malıkı mulk bir sultanın askerileri abdleriyiz.O varsa keder yok.Önce nefsime bunlar..Rabbim beni afetsin dua ile kalındua isterim abi daha ne isteyim, en cok ihtiyacim olan sey dualariniz... Allah razi olsun sevindirdiniz su fakiri... :dft001: Allah'a emanet olun...
Muhtereme kardeşim,Rabbim sizi ötelerdede bu alemdede mahcup,mahrum ve mahzun bırakmasın.Her sıkıntıza bir kolaylık versin.Unutmayalım ki her zorlugun arkasında bir kolaylık yaratan malıkı mulk bir sultanın askerileri abdleriyiz.O varsa keder yok.Önce nefsime bunlar..Rabbim beni afetsin dua ile kalın
EyvAllah,amin mübarek ecmain inş.Allah razı olsun...Allah razi olsun abi... Allah sizide muhafaza etsin, yardimciniz olsun ve her isinizde kolaylik versin.. amin. dua ile kalin...
Benim için daha zor bir soru şahsen soran değil sorulan olsaydım bilemezdimçok zor soru