'Zeytin çekirdeği yutmak faydalı' diyenlere kanmayın

HaberRss

Haber Robotu
zeytin.jpg
Zeytin, sağlık için son derece faydalı bir bitki. Peki çekirdeği? Son zamanlarda birçok kişi zeytin çekirdeğinin mide, bağırsak ve hemoroite iyi geldiğini düşünüyor. Bu kanaate internette dolaşan bir yazı sebep oldu. Kimliği belirsiz birinin 'zeytin çekirdeği yutuyorum, hemoroit ve mide sorunum kalmadı.

Devami...

serhad95

Yeni Üye
Zeytin, sağlık için son derece faydalı bir bitki
zeytin çekirdeğini fazla yemek zaralı olabilir ama günde 3-5 tane yemek faydalı.
zeytin yağı da yazla yemek zararlı neden ? ishal yapar karın ağrısı yapar kolestrol ve trıgılseriti yükseltir bulantı yapar yani herşeyin fazlası zarar.
ekmeği fazla yersen oda zarardır suyu fazla içersen ya kusturur yada şişirir zarar yani.
zeytin çekirdeğide günde 3-5 tane yutmak faydalı zaten çekirdek mideye veya bağırsağa varmadan boğazda insanın nefesi ile erir.
arada bir 3-5 tane yutmak faydalı
saygılar

valla bişey demıyorum yorumsuz
ama ben cekırdek yutmam alımallah bı iş gelir basımıza :)
kucukken herseyı yutardık ama artık buyuduk

VUSLAT

Well-known member
bana da böyle bir mail gelmişti...
son zamanlarda gelen hiçbir maile inanmıyorum nedense...:032:
hele şu kadar gönder mesajı veya acil yardım...:022:
bunlara inanmıyorum artık...:confused:

ebrar172

Talebe
hımm..bize mail falan gelmedi fakat yıllar evvel bizim ahretliğin eşi anlatmıştı...şaşırmıştım...hergün kahvaltıda yediği zeytinlerin çekirdeklerini yuttuğunu...alışkanlık haline getirmiş zaten zeytin yerken hiç çekirdek çıkarmıyor...:033:

ve mide rahatsızlığının bu yolla iyileştiğini anlatıyordu...iyide benim bahsettiğim zaman böyle bir mail yoktu ; kaldı ki netin bile ilk icat yıllarıydı düşünün artık...
icon10.gif