Zil-Ka'de Ayı Kuran-i Kerim Hatmimiz başlamıştır (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memluk

Hatim Sorumlusu
7. Hatim
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِي
1.cüz= beyzanur
2.cüz=
3.cüz=
4.cüz=
5.cüz=
6.cüz=
7.cüz=
8.cüz=
9.cüz=
10.cüz=
11.cüz=
12.cüz=
13.cüz=
14.cüz=
15.cüz=
16.cüz=
17.cüz=
18.cüz=
19.cüz=
20.cüz=
21.cüz=
22.cüz=
23.cüz=
24.cüz=
25.cüz=
26.cüz=
27.cüz=
28.cüz=
29.cüz=
30.cüz=memluk

memluk

Hatim Sorumlusu
Selamün Aleyküm..

memluk kardesim kanaatimce ahsen-i nur kardesim birinci Hatimden 29. cüzü istiyor insallah kardesimiz girince dogrusunu yazar bir yanlisliga sebebiyet vermemis oluruz...

aleykümselam abim kardeşimize soralım 1 rakamını harfla yazmış diye kabul yazdım
Allah razı olsun bu şekilde dikkatli olmanız beni mutlu etti ...(kusurabakmayın abim yanlışlıkla alıntı yapayım derken düzenleye girmişim )

hubbuuhra

Well-known member
memluk hocam bende inceledim şimdi bencede 1. hatimden 29. cüzü istiyor sanırım işinize karışmak istemem ama :)

memluk

Hatim Sorumlusu
1. Hatimden kalan;

29.cüz=memluk,
7. hatimden 30. cüz memluk

memluk

Hatim Sorumlusu
7. Hatim
24.cüz=
25.cüz=
26.cüz=rabiya

rabiya

Active member
s.aleyküm bende 3. cüyü aldim rabbim kabul etsin abiler bende bidilegin gerceklesmesi icin bi hatim dagitabilirmisiniz cvp benim profilime gönderirseniz sevinirm...simdiden Allah hepinizden her daim razi olsun Rabbim böyle sitelerin eksikligini vermesin selam ve dua ile

memluk

Hatim Sorumlusu
s.aleyküm bende 3. cüyü aldim rabbim kabul etsin abiler bende bidilegin gerceklesmesi icin bi hatim dagitabilirmisiniz cvp benim profilime gönderirseniz sevinirm...simdiden Allah hepinizden her daim razi olsun Rabbim böyle sitelerin eksikligini vermesin selam ve dua ile

aleyküm selam kardeşim Allah razı olsun rabbim hakkınızda hayırlı olanı gönlünüzde ki muradınızı versin inş kısa zamanda cvb yazacam.
7. Hatim

3.cüz= rabiya

memluk

Hatim Sorumlusu
7. Hatim
14.cüz=Tefani
15.cüz=Tefani

rabiya

Active member
Esselamün aleyküm memluk abi Ben Hatim konusunda burda Acmayi bilmiyorum.nasil acmami bana söylerseniz memnun olurumveya ben size söyledigimde bana dagitirsaniz ben de burda hatim duasini yaparim selam ve dua ile...

memluk

Hatim Sorumlusu
Esselamün aleyküm memluk abi Ben Hatim konusunda burda Acmayi bilmiyorum.nasil acmami bana söylerseniz memnun olurumveya ben size söyledigimde bana dagitirsaniz ben de burda hatim duasini yaparim selam ve dua ile...

aleyküm selam kardeşim hatimler bölümüne girdiğinizde yeni konu aç varya ordan hatim başlatırsınız katılırız inş ...

memluk

Hatim Sorumlusu
7. Hatim
24.cüz=
25.cüz=
26.cüz=rabiya

TeFaNi1

Talebe
2.cüz=
4.cüz=
5.cüz=
6.cüz=
8.cüz=
9.cüz=
10.cüz=
11.cüz=
12.cüz=
13.cüz=
Aldım.Dağıttım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...