YA RABBİ! İSLAMA ve müslümanlara yardım eyle! Yeryüzünde zülüm altında bulunan kardeşlerimize yardım eyle! YA RABBİM! Yuvalarımıza Saadet Ver, Ömrümüze Bereket Ver, Kazancımızı Helalinden Eyle! Rızana Uygun Şekilde Yaşamayı Nasip Eyle. Ey yeryüzünü kudretiyle ayakta tutan Rabbim.. Ey gökyüzünü örtü yaratarak kainatın tehlikelerinden bizleri koruyan Mevlam... bu dünyanın tehlikelerine karşıda koru bizleri.. Nefsimizin ve şeytanın her türlü oyunlarından Sana sığınırız ... bizleri kendi halimize bırakma..Nefsimizle başbaşa bırakma... Halimizi tek Sen bilirsin.. Bizlere ancak Sen yardım edersin .. Rabbim şu mübarek Gece hürmetine hasta olan mü'min kardeşlerimize Eş-Şafi ismi celinle şifalar ihsan eyle!! İşi olmayanlara iş, evi olmayanlara ev, eşi olmayanlara hayırlı eş, eşi olanlara saadetler muhabbetler nasip eyle!! Rabbim bizi cennetinde Habibine ve Eshablarına dost eyle Cemalinle şereflendir bu gecenin hürmetine dualarımızı kabul günahlarımızı af eyle..!!. Bu Mübarek Cuma gecesi Hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin ...
Amin ... Amin ... Amin