Bu forumu seviyorum cunki:))

Elif_Gibi

Well-known member
Cevap: Bu siteyi seviyorum çünkü...

Ablacım aynanız var sanırım ulaşabileceginiz bir yerdeyse bi taraftan bu kelamları ederken bi taraftanda aynaya bakmanızı dolayısıyla kendi kendinize böyle söylemenizi şiddetle tavsiye ederim... Dua ile

aynı duygular karşılıklı nurlu yolun nurlu yolcusu güzel kardeşim...

Tövbekar1

Well-known member

Kardeşim bende sabah erken kalkcam namaz için.....
Sonra dükkan açmaya gidecem....
Ve akşama sivas yolcusuyum....
Yinede çıkamıyorum yaaaaaaa:002::002::002:
sabah namazına mütakip dükkan açan esnaf kaldımı ?? valla helal olsun.... bi benimdir diyodum :)
rabbim bereketli bol bol kazanmayı nasip etsin...

NurYolcusu

Well-known member

hayırlı yolculuklar kardeş bende sivaslıyım slm söylersin artık benden oralara:)

Kardeşim üzerimde selamının kalmasını istemem ama önüme gelen herkese www.tevhid.gen.tr forum sitesinde GÖNÜLSIZIM rumuzlu mübarek bir kardeşimiz var onun selamı var mı diiiicem yoksa yüksek bi tepeye çıkıp sivasa mı seslenecegim."Ey sivas dinle beni size öyle mübarek bi selam getirdimki selamı almayanların bu gün işleri rast gitmeyecek duyduk duymadık demeyin" mi diyecem...
Ve aleyküm selam kardeş inşaallah ileteceğim selamını.... Selam ve dua ile....:021::021:

GÖNÜLSIZIM

Well-known member

Kardeşim üzerimde selamının kalmasını istemem ama önüme gelen herkese www.tevhid.gen.tr forum sitesinde GÖNÜLSIZIM rumuzlu mübarek bir kardeşimiz var onun selamı var mı diiiicem yoksa yüksek bi tepeye çıkıp sivasa mı seslenecegim."Ey sivas dinle beni size öyle mübarek bi selam getirdimki selamı almayanların bu gün işleri rast gitmeyecek duyduk duymadık demeyin" mi diyecem...
Ve aleyküm selam kardeş inşaallah ileteceğim selamını.... Selam ve dua ile....:021::021:
:005::005:
sen söyle kardeş herkes tanır beni orada:021:

bardak

Well-known member

KeLimeLerin, eLmas yontuLuşu gibi yumuşatıLması,inceLtiLmesinde oLan ustaLığı iLe diğerLerinden farkLı kıLınıyorsunuz..

Ya Hu... Ne güzeL İnsalarsınız siz!sizleri ne çok seviyorum ben...Rabb'ime sonsuz şükürler..Sizlere dost olmayı bana nasip etti..Herdaim varoLun,sağoLun..!!
Baki muhabbetle....

TeFaNi1

Well-known member

HAZAN GÜLÜÜÜÜ !!!

Eskişehirdemisin Eskişehirlimisin çok heyecanlandım çok sevindim.:043::043::043: :gül::gül::gül:

Bu siteyi çook seviyorum çünkü ; Samimiyet ,gayret , ihlas donanımlı yüreği güzel kardeşlerim,büyüklerim burada.
Her daim yanımda olduklarını bilmek tarifi zor bir huzur,güven...

E birde memleketlim gelmiş daha ne isterim ki :021:

VUSLAT

Well-known member

bende çok seviyorum bu forumu...:gül:

burda aile sıcaklığı var...

burda dürüstlük var...

yardımseverlik burda...

samimiyet burda...

şunu itiraf etmek istiyorum...
bu forum, bana öyle güzellikler kazandırdı ki...
Rabbim beni tanıştırdı sizlerle...

ey forumdaki kardeşlerim iyiki varsınız...:043:
şu gurbette tek dostlarım...:gül:
selam olsun hepinize...:038:

ebrar172

Well-known member

bende çok seviyorum bu forumu...:gül:

burda aile sıcaklığı var...

burda dürüstlük var...

yardımseverlik burda...

samimiyet burda...

şunu itiraf etmek istiyorum...
bu forum, bana öyle güzellikler kazandırdı ki...
Rabbim beni tanıştırdı sizlerle...

ey forumdaki kardeşlerim iyiki varsınız...:043:
şu gurbette tek dostlarım...:gül:
selam olsun hepinize...:038:

bende bu forumu işte bu yüzden seviyorum....yıllardır her gelen kardeşimiz forumu öylesine sahipleniyor ki Rabbime sonsuz şükürler olsun...sanki yıllardır birlikteymişiz gibi...yabancılık olmadığı kardeşlik olduğu için...herkes birbirini sırf Allah rızası için sevdiği ve edebli olduğu için...:047:

selam olsun vuslat'a ve tüm forumda ki tüm kardeşlerime...

ve aleykümselam ebrar kardeş sizlerle yolumuz buluşturan rabbime şükürler olsun BU ARADA BEN BU SİTEYİ SEKİNE DUASINI ARARKEN BULDUM O DUAYI ÇOK SEVİYORDUM O GÜZELLİK BENİ BURAYA GETİRDİ HAMD OLSUN DUANIN FAZİLETİ BU ŞÜKÜRLER OLSUN