Bugün ne keşfettiniz?

DAVAMÞEHADET

Well-known member
ümmeti muhammedin birlik olmadığını hadi onu geçtim görüş ayrılıkları olması normal ama bütün buna rağmen din kardeşini insafzca yargılamak hangi vicdana sığıyor...bütün bunları keşfetmek üzüntü verse de bunu keşfettim...

teblið

Vefasýz
bugün sitede vatan haini şerefsiz üyelerin olduğunu keşfettim....

Bak bu olmadı işte harp kardeş;Sana yakışmadı..Biz seni seviyoruz sen bizim küçük kardeşimizsin ,böylesi fani öfkelere kurban etme mana alemini..Emin ol ki yine sen zararlı çıkarsın kardeşim..Şunu bilki çok iyi niyetle yazıyorum sana bu mesajı..Gel sen büyüklerini dinle kardeş;BİRİSİ SANA BÖYLE ÇİRKİN KELİMELR YAZSSA HOŞUNA GİDERMİ ?SANA YAPILMASINI İSTEMEDİĞİN ŞEYİDE BAŞKASINA YAPMA BE KARDEŞ;

Ömür çırası çok hızla ilerlemekte,ve bu fani çırayı şeytana sermaye etmeyelim..;Hayatta her şey bize doğru gelmeyebilir ,bazen bizim doğrularımızda başkasınada doğru gelmeyebilir,Ama bu demek değil ki o din kardeşimize yaşama hakkı tanımayalım..Önemli olan nedir bilirimisin kardeşim?TÜM DİN KARDEŞLERİMİZLE İMAN POTASIN DA ERİYEBİLMEK,yol aynı kıble aynı peygamberimiz aynı kitabımız aynı öyle değilmi;Ve bu güzel dini bize brilikteliği emr etmişse bizede bu kanunan uymak düşer;

Bak ne güzel diyorsun ki ben nurları seviyorum..Sen yolun yarısına gelmişsin be kardeş..Her şey sevmekle başlamaz mı zaten..Sevdiysen o sevginin mühürünüde vuracaksın kardeş..Nedir mühürler,edep sevgi ,uhuvvet,sabır ,şükür ve hizmet;

HADİ GEL SENİNLE ASR- SAADETE BİR YOLCULUK YAPALIM HARP KARDEŞ;

Efendiler efendisi (sav) sevgili peygamberimiz bu dini tebliğ ederken türlü türlü düşmanlarla ve işkencelere maruz kaldı;Hatta belki sende okumuşsundur ,Kabe'de bir gün namaz kılarken müşrikler efendimiz (sav) secdedeyken başına ve mubarek sırtına işkembeler döktüler ve dalga geçip güldüler..Hz fatıma küçücük bir kız babasını öyle görünce dayanamaz hıçkırıklarla ağlar;Derler ki hz fatımanın ağlamasına arştaki bütün melekler de ağlamışlar..Peki efendimiz ne yaptı harp dersin?DÜŞMANLARINIA KÜFÜR MÜ ETTİ ,YOKSA KILIÇTANMI GEÇİRDİ?

Hi,ç biri değil ,kalkıp sessiz sessiz kızını alıp oradan uzaklaştı ve yine onların imana gelmeleri için dualar etti ..Çünkü onun (sav) getirdiği dinin temelinde MERHAMET vardı sevgi vardı ,AFFEDİCİ OLMAK VARDI;

Çünkü yüce Allah (c.c) peygamberine ayet indirmiştir;

(AFFEDİN Kİ AFFEDİLESİNİZ )

Gördünmmü harp kardeş ne yüce Allah nede peygamberi öç almak kılıçtan geçi,rmek ,işkence etmeyi red ediyorlardı..Ve o yola inananlarıda bu vahşet duygularından men ediyorlardı;

HADİ GEL BU SEFER TAİFE GİDELİM HARP KARDEŞ;

Allah (c.c) Resulu (sav) tebliğ için taifte ;zeyd ile beraber;ve efendimiz müşriklerin kışkırtmasıyla ,efendimizi taşlamaya başlarlar;vE MAALESEF EFENDİMİZ YARALANIR AYAĞI KANAR;sessiz bir köşeye çekilir zeyd ile beraber;mubarek ayağının kanamasını durdurmak için ;o sıra semaalrdan hızla CEBRAİL (as) gelir..söyle ey Allahın resulu emret taifi altını üstüne getireyim der;

SENCE NE YAPTI EFENDİMİZ HAŞA KÜFÜR MÜ ETTİ HELAK OLMALARINIMI İSTEDİ?HAYIR HARP KARDEŞ HAYIR;

EFENDİLER EFENDİSİ gene affettti ona acı verenleri;ve buyurdular ki ;

(onlar bilmiyorlar hakikati bilseler böyle yapmazlardı)umuyorum ve diliyorum bir gün taif imana gelir ..ve bu sabrı ve duası sebebiyle Taif hidayete erdi harp kardeş;

ÖFKELENME KARDEŞ ..ÖFKE MÜSLÜMANIN AZIĞI DEĞİL ŞEYTANIN AZIĞI VE SİLAHIDIR..UYMA SEN ŞEYTANA KARDEŞİM..;

Bak ne güzel bir hadis var önümüzde;(

(EN BÜYÜK PEHLİVAN ÖFKE ANINDA ÖFKESİNE HAKİM OLAN SABIR EDENDİR)

SÖYLERMİSİN HARP KARDEŞ SEN BU GÜZİDE DİNİ TEBLİĞ ETMEK İÇİN PEHLİVAN OLMAK İSTEMEZMİSİN..BİZ SANA BÜYÜKLERİN OLARAK GÜVENİYORUZ...HADİ BİZİ MAHÇUP ET HARP KARDEŞ..GÖSTER VAKARINI OLGUNLUĞUNU SEVGİNİ ;

bizlerde kızıyoruz gün içinde insanlara ,ama bu kızgınlığımızı sabır ile eritiyoruz emin ol;

bak sana kendimden bir örnek;Ünüversitede ki hocam onunla tokalaşmadım diye ;bana ağıza alınmayacak hakaretler etmişti..ve bana koca anfinin içinde belkide 50 kişi vardı o anda ;çık git burdan sen git iranda arabistanda oku seni yobaz demişti..;

üzülmedimmi sinirlenmedimmi..tabiki insanız..ama cevap vermedim..onun bana hakareti sonucunda hırs yaptım ,aynı ünüversitede okul bitince Mastır yaptım..sonra diplomamı alınca ;o hocaya gösterdim..hocam bak dedim ben ülkemde okudum sizin okuduklarınızın aynısını okudum..o andaki yüz şekli görülmeye değerdi heralde ..öfkesi gözlerini kan çanağına çevirmişti adeta;Ama ben intikammımı sabırla ve usulca almıştım ondan ..hem daha etkili oluor inan bana harp kardeş;

SU NASIL SABUN KÖPÜĞÜNÜ ERİTİYORSA İMANIDA KÜFÜR ERİTİR;BUNU UNUTMA HARP KARDEŞ;

EVET harp kardeş biz seni seviyor ve güveniyoruz..tut elimizden RAHMET bahçelerinden nasiplen..bak ne güzel ablaların abilerin var burada öyle değilimi*

HADİ HARP GEL SEN BİZE SÖZ VER SON VER ARTIK BU ANLAMSIZ ÇIKIŞLARINA..GÜVENİMİZİ BOŞA ÇIKARMA..SEN PEHLİVANSIN ,HER ŞEYDEN ÖNCE MÜSLÜMANSIN;

HADİ HARP GÖSTER KENDİNİ..

harp

Well-known member
belki siz sabrederseniz yaşınız büyük olduğu için ama sonuçta gerekenin de neyse yapılması gerekir kardeş.birde kollama dizisini size de öneriyorum özellikle pikeas karakterini canlandıran hüseyin köroğlu abiye dikkat edin.nasıl güç nasıl sinir nasıl dava adamlığı görün.işte asıl adam günümüzün olması gereken adam modülü budur kardeş..selametle ve dua ile...

teblið

Vefasýz
belki siz sabrederseniz yaşınız büyük olduğu için ama sonuçta gerekenin de neyse yapılması gerekir kardeş.selametle ve dua ile...

yok o kadar büyük değilim..Hem sabrın yaşı olmaz kıymetli kardeşim;

Hem eminim sende biliyorsun dur muhakkak;sabırda bir ibadettir öyle değil mi?

ee peki amelin en kıymetlisi ve ecri çok olan hangisidir sence?

GENÇ VE KÜÇÜK YAŞTA YAPILAN GÜZEL İBADET VE AMELLERDİR.....

Gereken yapılmasınıda; biz YÜCE ALLAH'A bırakalım güzel kardeşim..hüküm verende yargılayanda odur ..öyle buyuruyor ayeti celileler...;

BEN ISRARLA SENİN YÜREĞİNİN ÇOK TEMİZ VE DUYGUSAL OLDUĞUNU İNANIYOR VE SABIRLA İMANINI SÜSLEYECEĞİNİ BEKLİYORUM..;

SEN SANA YAKIŞANI YAP SEN BU DEĞİLSİN HARP..BİZ SABIRLI VAKARLI VE AFFEDİCİ HARPİ GÖRMEK İSTİYORUZ..

ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ SENDEN DERSİN;

SELAM VE DUA BİZDEN DE SANA GELSİN HARP KARDEŞ...

harp

Well-known member
bugün bazı insanların deli olduğunu çok sinirli olduğumu insanların belli bir yaşdan sonra yaşlanınca bunadıklarını keşfettim yalan söylediklerinide bu yaşlı insanların keşfettim..yazık yazık çok yazık demem gerektiğini de keşfettim....