Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün kul hakkının vebalinin çok ağır olduğunu küçücük bir kul hakkı yüzünden bazen insanın başına ağrı dağından daha büyük belalar gelebildiğini keşfettim...İNSANIN ACI ÇEKEREK OLGUNLAŞTIĞINI HÜZÜNLERİN İNSANI ADAM ETTİĞİNİDE KEŞFETTİM...
bu gün çok MUTLU_ yum ve çizim yapmayı seviyorumm ve yıne farkına varıyorum ki mutluluk hayatımızın en vazgeçilmezi.tüm forum halkının mutluluguna duacıyım ...
bugün mesajlarımın silindiğini vede mesajlarımı silen adminlere modlara gıcık sinir olduğumu keşfettim.yeter yahu dediğimide fark ettim keşfettim..çok sinir lendiğimide keşfettim...........çok büyük kul hakkınada girildiğini keşfettim......
BUGÜN BAZI İNSANLARIN TÜRKÇEMİZİ KATLETTİĞİNİ DOĞRU GÜZEL DÜZGÜNCE KULLANAMADIĞINI KEŞFETTİM.AYRICA BAZI İNSANLARIN BAZI KAVRAMLARI YANLIŞ YAZDIĞINI VE TELAFFUZ ETTİĞİNİDE KEŞFETTİM.MESELA ŞU KELİMEYİ DE ÇOK KARIŞTIRDIKLARINI KEŞFETTİM BAKIN SAYIN DİNLEYENLER BEN DİL UZMANIYIM ŞU SÖZCÜK REAL YANİ GERÇEK DEMEK REAL SAYILAR GERÇEK SAYILAR DEMEK OLUYOR REALİST GERÇEKÇİ OLUYOR O ZAMAN GERÇEK REAL DEMEK REAL HAYAT DEMEK İSE YANİKİ GERÇEK YAŞAM DEMEK OLUYOR ÖZELLİKLE BU BİZİM FORUMDA BUNU KARIŞTIRAN ÜYELER OLUYOR REEL SAYILARLA BUNLARI LÜTFEN KARIŞTIRMAYINIZ..DEDİĞİMİ VE TÜM BUNLARIN DA olduğunu keşfettim....
Bugün matçıları hiç sevmediğimi keşfettim matttan nefret ettiğimi iğrendiğimi de keşfettim..mebi protesto ettiğimide keşfettim..geometri dersini de hiç sevmediğimi nefret ettiğimi de keşfettim.bazı çok çok değerli hocalarımı özlediğimi keşfettim..bazı hocaların çok iyi bazılarında çok kötü olduğunu keşfettim.ödev yapmayı çok sevdiğimi ama lanet olası hocaların 100lük ödeve çok düşün puan verdiğini de keşfettim..çok sinirliği olduğumu da keşfettim..özgür hocamı çokk özlediğimide keşfettim...lanet olası canları cehenneme faşist hocaların dediğimide keşfettim meb bakanını istifaya çağırdığımıda keşfettim..yerine hüseyin çeliğin gelmesinin gerektiğini ve hüseyin çeliğin çok iyi yiğit mert adam olduğunu onun mrb bakanı olmasınıda istediğimi keşfettim.............
Faşist dinsiz ecnebi hocaları hiç sevmediğimide keşfettim...onları öldürmem gerektiğinide keşfettim.lanet olsun sadece dediğmide keşfettim.aşşağılık herifler lanet olası herifler adamlar canları cehenneme dediğimi de keşfettim...ayrıca o hocaların allah 1000000000000000 bin bir türlü belalarını versin inş. Amin ecmain inşaallahuteala dediğimi de keşfettim..hiç sevmediğimi onlardan nefret ettiğimi onlara çok kızdığımıda keşfettim...kahrolsun faşistler dediğimide keşfettim.............
Çok yalnış yaptığını, bu şekilde davranmakla en başta kendine saygısızlık ettiğini.. bir başkasına zarar vererek elinden dilinden insanların emin olduğu bir mü'min olmanın mümkün olmadığını da 'keşfedersin' inşallah kardeşim.
bugün modların yazıktır yazık yapmayın dememden ve kul hakkından hiçbir zaman korkmadıkları benim saatlerce olmasada 30 dk uğraşıp düşünerek açtığım güzide süper atraksyonik adrenalinli bol bol heyecanlı başlığımın hunharca katledildiğini ayrıca verdiğim hiçbir emeğe neredeyse saygı duymayan dürüst olamıyan insanların beni kandırmaya çalıştıklarını ama benim gibi bir dahi insanın herşeyi anladığım gibi onu da anladığımı keşfettim...........kendimle bu yüzden gurur duyduğumu kendimi çok sevdiğimide keşfettim...........