Bugün ne keşfettiniz?

Mustafa Kalkan

Active member
İstenilmediğiniz bir yere sürekli gelip durmanın ne kadar anlamsız ve hem kendinize hem de oradakilere sıkıntı verdiğini keşfettim. Geçen yıllarda kendim de aynısını yaşamıştım.

Anlayana....

C

celil

Misafir
ölmeden önce ölmem gerektiğini!!!selametle...beni çekemeyenler varsa anten taksın!!!selam ve dua ile...dediğimide keşfettim..

hayýrlýinsan

New member
Bugün matçıları hiç sevmediğimi keşfettim matttan nefret ettiğimi iğrendiğimi de keşfettim..mebi protesto ettiğimide keşfettim..geometri dersini de hiç sevmediğimi nefret ettiğimi de keşfettim.bazı çok çok değerli hocalarımı özlediğimi keşfettim..bazı hocaların çok iyi bazılarında çok kötü olduğunu keşfettim.ödev yapmayı çok sevdiğimi ama lanet olası hocaların 100lük ödeve çok düşün puan verdiğini de keşfettim..çok sinirliği olduğumu da keşfettim..özgür hocamı çokk özlediğimide keşfettim...lanet olası canları cehenneme faşist hocaların dediğimide keşfettim meb bakanını istifaya çağırdığımıda keşfettim..yerine hüseyin çeliğin gelmesinin gerektiğini ve hüseyin çeliğin çok iyi yiğit mert adam olduğunu onun mrb bakanı olmasınıda istediğimi keşfettim.............

ibrahimsadri

New member
HER GELİŞİN BİRDE DÖNÜŞÜ VARDIR YOLCULUK VAR ÖZ SILAYA AZRAİLLE BULUŞMAYA GİDİYORUM VAKİT TAMAM NE ATLIYIM NEDE YAYA ZAMAnın kalmadı ahı değişmez yazılan yazı bağrında bir ince sızı gidiyorum vakit tamam..bu eserin çok güzel süper olduğunu keşfettim...

I

insan00

Misafir
bugün hakikaten adam öldürdüğümüzü teşkilat olarak bize karşı gelenleri isimsiz kahramanlar teşkilatı şube karargahında yargılayıp sonrada infaz ettiğimizi bu dünyayı istersek patlatacağımızıda tüm dünyanın bilmesini .isteriz dediğimizide keşfettim...heyt be dediğimizi de en zevkli yerinin de son darbeler son vuruşlar olduğunu keşfettim..