Fransız usulü Kurbağa bacağı :)

sadsad

Well-known member
:DD Bu kurbagayi gorunce Okulda kestigimiz kurbaga geldi aklima aynen adamin kestigi gibi yapmistik ...Ben ellemekten cekinmedim ama kokusu fena halde igrenç ... Fransiz degil mi iste Nerde sacmalik varsa orda...:)
evet biz de kestik ama ben yaklaşamadım bile.hatta hocadan azar bile işitmiştim.çok iğrenç ya.cidden tuhaflar bu adamlar.iğrençççç....

GuL-i YaReN

Well-known member
evet biz de kestik ama ben yaklaşamadım bile.hatta hocadan azar bile işitmiştim.çok iğrenç ya.cidden tuhaflar bu adamlar.iğrençççç....

Yok Ya basta bende tirstim ama bir kere elledikten sonra acimasizca kestim kurbagayi..Vallah ben kurbagaya raziydim..Yoksa fare kesmemiz gerekiyordu ikisinden biri ...fare den cok korkarim daha dogrusu tuksinirim o yuzden kurbagayi sectik:)

Eyvàh!

Well-known member
yemege gec kalmadim ya :022: ....:005:
ahci basida harika yapmis :p
ac gozlu ve obur insandan tiskinirim ...fakaaaaat istahsiz yahut yemek zevkinden mahrum olanindan hic hazzetmem
adam ozene bezene mukemmel surette hazirlamis

nefasetinin farkina varmadan yahut bir kelime olsun kiymetini takdir luzumunu duymadan iyyy oggg diyorsunuz adamcaz uzulmezmi huzunlenmezmi bunlari okusa

ayrica sofraya konan yemeklerin mecmuu bir ziyafet ve davet her bakimdan butun hisleri memnun birakici bir senlik olmalidir ve davetlilere nese, huzur saadet vermelidir kanimca
simdi o incelikten anlayipta adamcasi takdir edecek varmi aranizda :011:

hem emege hem masrafa yazik etmeyin :p
damak zevki koskoca fransiz mutfagindansa ve avrupaya inhisar ediyorsa is bitti bu guzel fasil kapandi demektir :034:
hem boyle yemek yapan ahcilarin tukendigi dilden dile yayilmakta elinizdekinin kiymetini bilin :005:

Yeltegiyan

Elfidam
ilahi Feza!!!!adamın ellerine sağlık ama:034: tobe tobe...

Maklube krizinden sonra şimdi de kurbağa bacağı krizi inanamıyorummm hadi onu anladık iştah kabartıyo az çok ama bu ne ya.....:021::036:

ebrar172

Well-known member
feza gözüme gözükme...bu ne yahu midem altüst oldu..:dft002:.

ama sende haklısın bir pilottan anca böyle antin kuntin yemekler çıkar...
icon10.gif
icon10.gif

birde diyor ki ebrar kesin yapar :p ...yok daha neler...
ebrar enfes türk yemekleri yapar ne o öyle kurbağa, kaplumbağa...

gel ben sana adam gibi yemek yapayım sende kurtul bu tuhaf yemeklerden ama yemeklerim bağımlılık yapar benden söylemesi...:D

FaKiR

Meþveret Bþk.
feza gözüme gözükme...bu ne yahu midem altüst oldu..:dft002:.

ama sende haklısın bir pilottan anca böyle antin kuntin yemekler çıkar...
icon10.gif
icon10.gif

birde diyor ki ebrar kesin yapar :p ...yok daha neler...
ebrar enfes türk yemekleri yapar ne o öyle kurbağa, kaplumbağa...

gel ben sana adam gibi yemek yapayım sende kurtul bu tuhaf yemeklerden ama yemeklerim bağımlılık yapar benden söylemesi...:D

yapsin ebrar onemli degil, bende sizin alt kata tasinirim, her yaptigindan bi tabakta bana getirirsin, yada size tasinirim :015: gul gibi gecinirz gideriz
:)

ilahi Feza!!!!adamın ellerine sağlık ama:034: tobe tobe...

Maklube krizinden sonra şimdi de kurbağa bacağı krizi inanamıyorummm hadi onu anladık iştah kabartıyo az çok ama bu ne ya.....:021::036:
Allah im ya, hannecigim bu onunde gordugun saheser varya saheser :p ,
Eiffel kulesine cikip yediginde tam 540 euro tutuyor , zevkler tartisilmazmis :)

yemege gec kalmadim ya :022: ....:005:
ahci basida harika yapmis :p
ac gozlu ve obur insandan tiskinirim ...fakaaaaat istahsiz yahut yemek zevkinden mahrum olanindan hic hazzetmem
adam ozene bezene mukemmel surette hazirlamis

nefasetinin farkina varmadan yahut bir kelime olsun kiymetini takdir luzumunu duymadan iyyy oggg diyorsunuz adamcaz uzulmezmi huzunlenmezmi bunlari okusa

ayrica sofraya konan yemeklerin mecmuu bir ziyafet ve davet her bakimdan butun hisleri memnun birakici bir senlik olmalidir ve davetlilere nese, huzur saadet vermelidir kanimca
simdi o incelikten anlayipta adamcasi takdir edecek varmi aranizda :011:

hem emege hem masrafa yazik etmeyin :p
damak zevki koskoca fransiz mutfagindansa ve avrupaya inhisar ediyorsa is bitti bu guzel fasil kapandi demektir :034:
hem boyle yemek yapan ahcilarin tukendigi dilden dile yayilmakta elinizdekinin kiymetini bilin :005:

:045::045::045: iste bu, helal sana husraaaan :D bakin nasilda emegin hakkini veriyor, :D
sstt Husran bana bunu yemedigini soyle nolursun :dft002: ? :)

ebrar172

Well-known member
yapsin ebrar onemli degil, bende sizin alt kata tasinirim, her yaptigindan bi tabakta bana getirirsin, yada size tasinirim :015: gul gibi gecinirz gideriz
:)

Allah im ya, hannecigim bu onunde gordugun saheser varya saheser :p ,
Eiffel kulesine cikip yediginde tam 540 euro tutuyor , zevkler tartisilmazmis :)

:045::045::045: iste bu, helal sana husraaaan :D bakin nasilda emegin hakkini veriyor, :D
sstt Husran bana bunu yemedigini soyle nolursun :dft002: ? :)

540 euro mu??...yuh artık kurbağa yiyip eziyet çekicem birde utanmadan 540 euro mu alacaklar benden...üste 540 euro vermeleri gerekirken hemde...:p
Allah akıl fikir versin ne diyeyim...:D:D

FaKiR

Meþveret Bþk.
Fotograflar bende gozukmedi :) yorumlari okuduktan sonra buna sukur etmeli galiba diye dusundum :p
Gulserbeti neler kacirdigini bi bilsen :p..:)

540 euro mu??...yuh artık kurbağa yiyip eziyet çekicem birde utanmadan 540 euro mu alacaklar benden...üste 540 euro vermeleri gerekirken hemde...:p
Allah akıl fikir versin ne diyeyim...:D:D
amin ebrar amin, bunlarin icinde turklerde var hatirlatirim :038:

:005:
fezapilotu hastayim ama soylemek istemedim onca dertler varken
sikayet etmis gibi olurum die
bunu gordum midem kalkti hepten
ufacik seyden tiskiniyorum
ama adam o kadar ugrasmis ki :005:

gecmis olsun Husran , Allah sifa versin, sana kurbaganin yaninda bide kaynatilmis ihlamur verelim,:045::001::038:
1204738845cay.jpg

ebrar172

Well-known member
:DKomptum yahu, Allah razi olsun mubarek :D
yaa ebrar gordunmu cig yiyenlerde varmis:D o kadar ki lezzetli :p

Yahu feza onun demek istediği üste para verince 540 euro olunca adam onu çiğ bile yer...demek istedi heralde galiba sanırsam...
icon10.gif

ayrıca onu yiyen türk var dedin ya...eee bazen türklerdende çıkıyor böyle akıl fikir fukaraları demekki...
icon6.gif

inşaallah sitede bunu yiyen yoktur savaş çıkacak yoksa...;)
icon10.gif