:024::024::024:Yahu feza onun demek istediği üste para verince 540 euro olunca adam onu çiğ bile yer...demek istedi heralde galiba sanırsam...
ayrıca onu yiyen türk var dedin ya...eee bazen türklerdende çıkıyor böyle akıl fikir fukaraları demekki...
inşaallah sitede bunu yiyen yoktur savaş çıkacak yoksa...
eline saglik fezapilotu miss gibide geldi kokusugecmis olsun Husran , Allah sifa versin, sana kurbaganin yaninda bide kaynatilmis ihlamur verelim,:045::001::038:
kokusu gelmis ya iste, alla alla gerisini karistirmaeline saglik fezapilotu miss gibide geldi kokusu
ama sen eminmisin onun ihlamur olduguna :005:
HUsran yemedim de nolursun:006::006::026:kurbayi bosver mini minnacik bise en azindan temiz suda yuzer virak virak :024:
:005::005::005:kokusu gelmis ya iste, alla alla gerisini karistirma
HUsran yemedim de nolursun:006::006::026:
eden yokKavga yooookkk:035:
Ankara genelmudurlukte bayan muhendis tanidigim var her gun bir iki damla kurbaga kani icer...goreve gittigi zaman kani kucuk bir sise icinde termosta tasir cantasi gibi
sedef hastalarina yilan etini kurutup toz haline getirdikten sonra balla karistirip yediriyorlar hastaya 1 ayda kesin cozum
kisacasi tibben mudahalesi olmayan rahatsizliklarda tedavi icin kurbaga kani , eti ve yilan eti de yenilebilir diye fetva almisti arkadasim
Rabbim arkadasimi,tedavisi olmayan yada yillar suren tum hastalarimiza Safi ismiyle sifalar ihsan eylesin ...
[FONT=Verdana,arial]O, size ölüyü (lesi)- kani, domuz etini ve Allah'tan baskasi adina kesilmis olan (hayvan)i kesin olarak haram kildi. Fakat kim kaçinilmaz olarak muhtaç kalirsa, taskinlik yapmamak ve haddi asmamak sartiyla (ölmeyecek oranda yiyebilir), ona bir günah yoktur. Gerçekten Allah, bagislayandir, esirgeyendir.[/FONT]
[FONT=Verdana,arial]sura 2 ayet 173 bilen birisiyim elhamdulillah[/FONT]
[FONT=Verdana,arial]sadece saka amacliydi verdigim cevaplar [/FONT]
[FONT=Verdana,arial]suizan eylemenize vesile oldum sanirim :012:[/FONT]
[FONT=Verdana,arial]yoksa o soruyu sormazdin fezapilotu :022:[/FONT]
gonderelim abi, istedigin kurbaga olsunfeza kardeşim
sayende iştahım açıldı hemen kurbaga bulmam lazım bi yerlerden.....
kimler yedi herkes itiraf etsin