Kader,beyaz kağıda sütle yazılmış yazı Elindeyse beyazdan,gelde sıyır beyazı. Necip Fazıl Kısakürek
tek1getir Member 16 Kas 2010 #1,861 Kader,beyaz kağıda sütle yazılmış yazı Elindeyse beyazdan,gelde sıyır beyazı. Necip Fazıl Kısakürek
L LEVLAK Well-known member 17 Kas 2010 #1,863 Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın. (Hz. Mevlana)
Y YILDIZNAME Well-known member 18 Kas 2010 #1,864 Her dediğin doğru olmalı; fakat her doğruyu demek doğru değildir. (Bediüzzaman)
Z ZOR-CAN New member 18 Kas 2010 #1,865 Günün sözü Yiğit "HARPTE".. Dost "DERTTE"... Olgun Adam HIDDETTE" Belli Olur
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 18 Kas 2010 #1,866 Düşünmeden konuşmanın cezası,konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır..!
Z ZOR-CAN New member 18 Kas 2010 #1,867 Açtıgım konu neden başka yere taşıdınız bunu bilmek isteriz eger konu açmımız istemiyorsanın söleyin bilek
Açtıgım konu neden başka yere taşıdınız bunu bilmek isteriz eger konu açmımız istemiyorsanın söleyin bilek
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 18 Kas 2010 #1,868 ZOR-CAN' Alıntı: Açtıgım konu neden başka yere taşıdınız bunu bilmek isteriz eger konu açmımız istemiyorsanın söleyin bilek Genişletmek için tıkla ... Ne münasebet guzel kardeşim tabiki konu acacaksiniz ellerinize emeginize saglik ve ayrica aramizada hosgeldiniz hayirli ugurlu olsun uyeliginiz,sizden ricam altaki linki tiklayip ozellikle 10. maddeyi okumaniz http://www.risaleforum.net/site-yon...ma-yeni-konu-acmadan-once-mutlaka-okuyun.html
ZOR-CAN' Alıntı: Açtıgım konu neden başka yere taşıdınız bunu bilmek isteriz eger konu açmımız istemiyorsanın söleyin bilek Genişletmek için tıkla ... Ne münasebet guzel kardeşim tabiki konu acacaksiniz ellerinize emeginize saglik ve ayrica aramizada hosgeldiniz hayirli ugurlu olsun uyeliginiz,sizden ricam altaki linki tiklayip ozellikle 10. maddeyi okumaniz http://www.risaleforum.net/site-yon...ma-yeni-konu-acmadan-once-mutlaka-okuyun.html
Z ZOR-CAN New member 18 Kas 2010 #1,869 yasv bide ben porfile resim koyma istiyorum ama koymaıyorum bi yardım ederseniz
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 18 Kas 2010 #1,870 ZOR-CAN' Alıntı: yasv bide ben porfile resim koyma istiyorum ama koymaıyorum bi yardım ederseniz Genişletmek için tıkla ... uyeliginiz aktif olmadigi icin yapamamissinizdir aktiflik hal oldu simdi sira sizde avartar icin buraya http://www.risaleforum.net/site-yon...il-avatar-ve-profil-resmi-yukliyebilirim.html baska sorulariniz varsa eger buraya bakabilirsiniz Yardım Konuları
ZOR-CAN' Alıntı: yasv bide ben porfile resim koyma istiyorum ama koymaıyorum bi yardım ederseniz Genişletmek için tıkla ... uyeliginiz aktif olmadigi icin yapamamissinizdir aktiflik hal oldu simdi sira sizde avartar icin buraya http://www.risaleforum.net/site-yon...il-avatar-ve-profil-resmi-yukliyebilirim.html baska sorulariniz varsa eger buraya bakabilirsiniz Yardım Konuları
tek1getir Member 19 Kas 2010 #1,871 Gençliğine güvenip erken derken belkide Elveda bile diyemezsin giderken
Z ZOR-CAN New member 20 Kas 2010 #1,873 Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana... Hz MEVLANA
Þ þifaa Well-known member 20 Kas 2010 #1,874 Akıl insandadır, irade hesabi olan ruhsattır, ruh ve kalp aşk için vardır Birgün nefisler hakkıyla bu ilahi lütfun farkında olacak ve ağlayacaktır Mustafa cilasun..(risaleforum üyesi)
Akıl insandadır, irade hesabi olan ruhsattır, ruh ve kalp aşk için vardır Birgün nefisler hakkıyla bu ilahi lütfun farkında olacak ve ağlayacaktır Mustafa cilasun..(risaleforum üyesi)
Z ZOR-CAN New member 20 Kas 2010 #1,875 EY KUL ÇEKME DÜNYA NAZI. KIL NAMAZINI. YARIN KILARIM DİYENİN : DÜN KILDIK NAMAZINI: (ANLAYANA)
Þ þifaa Well-known member 21 Kas 2010 #1,876 Çamurdan halimizle, hamurdan aynalar önünde A-Ş-K’ı talim etmeye geldik. Hece hece, ayna sahibine şükranımızı arzetmeye geldik..
Çamurdan halimizle, hamurdan aynalar önünde A-Ş-K’ı talim etmeye geldik. Hece hece, ayna sahibine şükranımızı arzetmeye geldik..
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 21 Kas 2010 #1,877 Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim, önümde yürüme, takipcin olmayabilirim, yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim, önümde yürüme, takipcin olmayabilirim, yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Z ZOR-CAN New member 21 Kas 2010 #1,878 Güzellik baktigin seyde değil, bakısında olmalı.Yüz gözünün gördügü değil, gönül gözüyle gördüğündür.
Güzellik baktigin seyde değil, bakısında olmalı.Yüz gözünün gördügü değil, gönül gözüyle gördüğündür.
E Elif_Gibi Well-known member 21 Kas 2010 #1,879 Seninle konuşurken Sitare Aklıma yıldızlar dökülüyor.............
E Elif_Gibi Well-known member 21 Kas 2010 #1,880 Bu azgın kalabalıkta seni tam duyamıyorum Gözlerin mi daha sıcak gülüyor Yoksa dudakların mı anlayamıyorum ...
Bu azgın kalabalıkta seni tam duyamıyorum Gözlerin mi daha sıcak gülüyor Yoksa dudakların mı anlayamıyorum ...