HAYATIMIZDA EN ÇOK NEYİ ÖZLÜYORUZ?

T

Tarihci19

Misafir
vakar ' Alıntı:
Rabbim sizi cennete buluştursun inşallah saya :) :) :)

vallah en çok neyi özlediğimi pek bilmiyorum?

ama bişiye özlem çektiğim an buraya yazarım ;D

bu mesaj niye böyle uzun geldi anlamadım? ^o)

kısalttım

istiðna

Active member
ben en cok babamı ozluyorum.ahiret inancı olmasa cıldırmak an meselesi olurdu.babamla bu dünyada birlikta olamadık.inş. ebedi saadette bugunlerınde ıntıkamını alarak gorüsürüz :'(

SaYa

Well-known member
istiğna ' Alıntı:
ben en cok babamı ozluyorum.ahiret inancı olmasa cıldırmak an meselesi olurdu.babamla bu dünyada birlikta olamadık.inş. ebedi saadette bugunlerınde ıntıkamını alarak gorüsürüz :'(

inş. bende şimdi o günlerin bir an önce gelmesini bekliyorum...

SaYa

Well-known member
Zahmin bu konuyu mu ozlemis anlasilan... :038:

.

özlemekten ziyade bi dönüp baktım güzel şeyler unutulmaya yüz tutmuş bi hatırlatayım dedim..... kendi adıma eski konularımı karıştırıp okunmaya değer olanların okunması içindir çabam Rabbim razı olsun.... ve sizlerden de ricam kendi konularınızdan mutlkaka okunmasını istediğiniz, yada şöyle diyeyim çokda farkedilmemiş konularınızı bu şekilde güncellemeniz ... :)

GuLSerbeti

Well-known member
özlemekten ziyade bi dönüp baktım güzel şeyler unutulmaya yüz tutmuş bi hatırlatayım dedim..... kendi adıma eski konularımı karıştırıp okunmaya değer olanların okunması içindir çabam Rabbim razı olsun.... ve sizlerden de ricam kendi konularınızdan mutlkaka okunmasını istediğiniz, yada şöyle diyeyim çokda farkedilmemiş konularınızı bu şekilde güncellemeniz ... :)

:045: Allah razi olsun...

Bu alana bir cevap yazın...