HAYATIMIZDA EN ÇOK NEYİ ÖZLÜYORUZ?

HüSRaN

Member
cikarsiz sevgiyi , ozlemin o"sunden bi haber oldugum gunleri.bu kadar cok dusunmedigim gunleri...

sanirim ben eski bana dair herseyi ozledim soyle bakiyorumda geriye benden pek birsey kalmamıis artik...

her sabah uyandiginda dunu ozluyorsan
bugunu ozlememek icin elinden geleni yap diye okumustum biryerlerde

hayatımda tek özlediğim şey
inşallah bu vatana en buyuk gaylerımle hızmet etmektır
insanların en hayırlısı ınsanlara faydalı olandır dua edın kardeslerde ozlemıme kavusayım

HAFIZ

Well-known member
en çok değer verdiğim bir sırdaşımı,dostumu,yarenimi,diğer yarımı özledim..ve özlüyorum..birde kabede tavaf ederken beytullahın örtüsüne yüzümü gömüp kokusunu içime çekmeyi özledim..

Elif_Gibi

Well-known member
o tetertemiz saf masumane geçirdiğim çocukluğumu çok özledim.büyüdükçe kirlendim kirlendikçe daha bi hasret çekmeye başladım o yıllara :(

VUSLAT

Well-known member
ben hayatımda güzel geçen her şeyi çok özlüyorum. ama en çok da çocukluğum ve gençlik yıllarımın geçtiği Ankara'daki mahallemizi özlüyorum

ReþHa2

Well-known member
Ben özlemeyi özledim...Çocukluğumu ve arkadaşlarımı özlerdim eskiden şimdi alıştım ayrılıklara falan geçmiş yılları da pek özlemiyorum.Alıştım ayrılıklara çünkü sürekli taşınırdık 4-5 sene arayla

Ben özlemeyi özledim...Çocukluğumu ve arkadaşlarımı özlerdim eskiden şimdi alıştım ayrılıklara falan geçmiş yılları da pek özlemiyorum.Alıştım ayrılıklara çünkü sürekli taşınırdık 4-5 sene arayla

kardesım bızde hep tasındık
çok kotu bırsey bır cocuk ıcın tasınmak ınsanın psıkolojısını etkılıyor ..
arkadaslarını mahalleyı herseyı ozluyorsun ....

ReþHa2

Well-known member
kardesım bızde hep tasındık
çok kotu bırsey bır cocuk ıcın tasınmak ınsanın psıkolojısını etkılıyor ..
arkadaslarını mahalleyı herseyı ozluyorsun ....

Evet ya her ayrılışımda sonsuza kadar göremeyecem diye ağlardım.Hayır biliyordum sonsuza kadar olmayacağını ama nasıl diyeyim garip hislerdi ya.İnsan gerçekten fıtraten sonsuza kadar yaşamaya meyilli ...

Bu alana bir cevap yazın...