Herbir üye kardeşimin cuması mübarek olsun

TeFaNi1

Well-known member
cuma4rb.jpg

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
cuma18gz8.jpg

Sevdir bize hep sevdiklerini!.. Yerdir bize hep yerdiklerini. Yâr et bize erdirdiklerini.
Sevdin habîbini, kâinâta sevdirdin. Sevdin de hil'at-i risâleti giydirdin. Makâm-ı İbrahim'den Makâm-ı Mahmûd'a erdirdin, server-i asfiyâ kıldın, Hâtem-i enbiyâ kıldın. Muhammed Mustafa kıldın.
Salât ü selâm, tahiyyât ü ikram, her türlü ihtirâm O'na, O'nun âline, ahbâbına, ailesine, ashâbına ve etbâına Yâ Rabb!

Cumanız hayırlı.. yuvalarınız huzurlu.. kazancınız bereketli olsun... her iki cihanda da saadete erenlerden olmanız duası ile...

hayirli cumalar tevhidgenli kardeslerim:gül:

Garib

Well-known member
butun tevhidin cuması hayır olsun duasında garibi hatırlayan :U: bu duaya ortak olsun :K:
Yâ İlâhenâ! Güzel isimlerin ve yüce sıfatların hürmetine, senin sevginden ve cennette seni temâşâdan bizi uzaklaştıracak her türlü vasıftan kalblerimizi temizle! Ey Celâl ve ikrâm sâhibi olan ilâhımız! Hayâtımızı sünnet ve cemaat yolu üzere, sana kavuşma arzusu ile sona erdir! aminnnnn

Garib

Well-known member
Yâ Rabbi! Başta Resûlü Ekrem (asm) Efendimizin mübârek ruhları için hem cümle geçmiş enbiyâ-yı ‘izâm Resûl-i Kirâm Hazerâtının ruhları için. Ve bütün evliyâ, şühedâ ve sâlih kulların hem cümle mü’minîn ve mü’minâtın ruhları için.. Hem âbâ ve ecdâdımızın ruhları için. Dünyada kalan ehl-i îmânın sıhhat ve selâmeti için.. Fahr-i Âlem (asm) Efendimizin şerefine garibin ve tevhid.gen.tr uyelerinin hayırlı olan matlûblarımızı an karîb-üz zamanda, en hayırlı bir şekilde ihsân eyle. Maddi ve ma‘nevî rızıklarımıza bereketler ihsân eyle.. Yâ Rabbenâ! kendi kapından kendi hazinenden umum müslümanlarla birlikte helâl rızık bol bereketler ihsân eyle.. Ey bizi ni‘metleriyle perverde edip besleyen büyüten Sultanımız, Hâlıkımız, Rabbimiz olan Hz. Allah, dünyada bize gösterdiğin ni‘metlerin, numunelerin ve gölgelerin, asıllarını ve menba‘larını âhirette bize göster. Ve bizi makarr-ı saltanatın olan cennetine celb et. Bizi bu çöllerde mahvettirme. Bizi huzuruna îmânla al. Bize merhamet et. Çünki sen Erhamu-r Râhimînsin. Dünyada bize tattırdığın lezîz ni‘metlerini cennette yedirmek bizlere nasîb eyle.. Bizi yok olmak ve huzurundan kovmak gibi bir azab ile azab etme. Seni seven sana hamd edip şükreden şu mutî‘ ehl-i îmân kullarını başı boş bırakıp âhirette “ne hâliniz varsa görün” diye cehenneme sevk etme yâ Rabbi! Âmîn… âmîn… yâ Muîn…:009:

GuL-i YaReN

Well-known member
Yâ Rabbi! Başta Resûlü Ekrem (asm) Efendimizin mübârek ruhları için hem cümle geçmiş enbiyâ-yı ‘izâm Resûl-i Kirâm Hazerâtının ruhları için. Ve bütün evliyâ, şühedâ ve sâlih kulların hem cümle mü’minîn ve mü’minâtın ruhları için.. Hem âbâ ve ecdâdımızın ruhları için. Dünyada kalan ehl-i îmânın sıhhat ve selâmeti için.. Fahr-i Âlem (asm) Efendimizin şerefine garibin ve tevhid.gen.tr uyelerinin hayırlı olan matlûblarımızı an karîb-üz zamanda, en hayırlı bir şekilde ihsân eyle. Maddi ve ma‘nevî rızıklarımıza bereketler ihsân eyle.. Yâ Rabbenâ! kendi kapından kendi hazinenden umum müslümanlarla birlikte helâl rızık bol bereketler ihsân eyle.. Ey bizi ni‘metleriyle perverde edip besleyen büyüten Sultanımız, Hâlıkımız, Rabbimiz olan Hz. Allah, dünyada bize gösterdiğin ni‘metlerin, numunelerin ve gölgelerin, asıllarını ve menba‘larını âhirette bize göster. Ve bizi makarr-ı saltanatın olan cennetine celb et. Bizi bu çöllerde mahvettirme. Bizi huzuruna îmânla al. Bize merhamet et. Çünki sen Erhamu-r Râhimînsin. Dünyada bize tattırdığın lezîz ni‘metlerini cennette yedirmek bizlere nasîb eyle.. Bizi yok olmak ve huzurundan kovmak gibi bir azab ile azab etme. Seni seven sana hamd edip şükreden şu mutî‘ ehl-i îmân kullarını başı boş bırakıp âhirette “ne hâliniz varsa görün” diye cehenneme sevk etme yâ Rabbi! Âmîn… âmîn… yâ Muîn…:009:

Amin...Amin...Amin...

Ne guzel bir dua bu garip ALLAh razi olsun:)

suyosunu

Well-known member
Ben acizim, Sen kudretli, ben eksiğim, Sen kuvvetli, ben bir hiçim oysa Sen Alemlerin Sahibi!
Senden senin sevgini, seni sevenlerin Sevgisini ve bizi sana ulaştıracak amellerin sevgisini istiyorum Allah'ım ! Son anımı hayatımın en güzel anı eyle! İmtihanları başarı ile veren, acılara sıkıntılara tahammül eden ve dünyaya metelik vermeyenlerden eyle!
Sana kul , Habibine ümmet eyle!
Yüce Rabbim(c.c.) Sen bizleri affeyle. Zatının hatırına affeyle. Günahımız binlerce mağfiretine sığındık , mağfiret et ne olur, ne olur Allahım. Amin....
cumanız mubarek olsun kardeşlerim:gül:

bizar

Well-known member
Cumanız mübarek olsun...

Kim Cuma gecesi Yasin Suresi'ni okursa bağışlanır. (Esbehani)

- Kim Cuma Günü Kehf suresini okursa onun için ayağının altındaki gökteki bulutlara kadar bir nur parlar. Kıyamet gününde onu aydınlatır ve iki Cuma arasında işlenmiş günhaları bağışlanır. (Ebubekir b. Merdeveyh)

- Bana salat ü selam getirmek, sırat üzerinde nurdur. Bir kimse Cuma günü bana seksen kere salat getirirse, seksen yıllık günahları affedilir. (Ramuz el-eHadis)

- Cuma Günü bana salavatı çok okuyun. Çünkü o gün okunan salavatlar şahitlidir. Melekler onlara şahidlik ederler. (İbni Mace)

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN..