Herbir üye kardeşimin cuması mübarek olsun

HAYA

Sevdam Davam
cumanzmbarekolsunie5.jpg

zehraslm

Well-known member
hayırlı cumalar efendim

Lütfunla tebessüm eder güller.
Lütfunla güler gül yüzler.
Öyle lütufkarsın ki, güzellerin güzel yüzlerindeki güzelliğe bakacak gözleri, yokluğun körlüğünden Sen çıkarırsın.
Öylesine çok lütfedersin ki , gülün yüzüne tazeliği Sen verirsin, gülün yüzünü gördükçe gönlümü açarsın.
Gül yüzlülere öylesine hoş bir bakış verdin ki , onu gören güller utanıp yüzleri kızarır.
Sen ki uçsuz bucaksız göklerden yeryüzüne sayısız iltifatlar, rahmetler indirirsin.
Kalbime lütfunu sağanak yağmurlar gibi değdir.
Sen ki hiç umulmadık yerlerden hiç ummayanlara bile hediyeler gönderirsin.Umulmadık hediyelerle sevindir beni.
Sen ki fiillerinde pek latif ve incitmesizsin.
Bilinmez yollardan , sezilmez yönlerden fayda eriştir bana.
Senin ilminden hiçbir şeyin hiçbir detayı gizlenemez.
Çare gönder incecik sızılarıma.
Senin hükümlerin her şeyin her haline inceden inceye nüfuz eder.
Hükmüne razı olmayı lütfet bana.
Lütfunu hakkımda hükmün eyle.
Hükmünü hakkımda latif eyle.
AMİN.

Senai Demirci/99 esma 99 dua

Cumanız mübarek olsun… Allah nice mübarek günlere eriştirsin. ….. Akıbetiniz hayr olsun… Allah dünya ve ahiret saadetine cümlenizi erdirsin, …

anarkh

Well-known member
Cevap: hayırlı cumalar efendim

bütün kardeşlerim tek tek cuma mesajı yazamıyorum hepinizin cumanız mübarek olur inşallah :gül: :)

Elif_Gibi

Well-known member
Cevap: hayirli Cumalar arkidesler :)

Ya Rab,
Yarattığın şeytanın vesvesesinden,
Rızkını verdiğin insanın kötülüğünden,
Sana sığınırız.
Rahmetine nail olabilmeyi,
Kulluğuna layık olarak yaşayabilmeyi,
Sen nasib eyle.
Sana olan sığınmamızı
Ve bu dualarımızı kabul eyle!
Bizleri duasız,
Dualarımızı ihlassız bırakma!

***Cumanız mübarek olsun***

müdavim

Üye Sorumlusu
Cevap: hayirli Cumalar arkidesler :)

hayırlı cumalar hepimize inşaallah,dualarınızda unutmayın.

Ey Mevlâ-yı Müteâl!

Gelip Sana ulaşan yolları biz şaşkın kullarına da göster.. fazlınla işlerimizi kolaylaştır ve bizi başka değil sadece –libasların en hayırlısı olan– takva elbisesiyle zinetlendir. Bütün bunları Sen’den diliyoruz Ya Rabbenâ; diliyoruz, çünkü Sen her şeye gücü yeten, kudreti sonsuz yegane zâtsın.

Rabbimiz! Ne olur, bize de rahmet, şefkat ve merhametinle muamelede bulun; bulun da her türlü tasa, gam ve darlıktan çıkış yolları nasip eyle!

Efendiler Efendisi'ne, Onun nezih aile fertlerine, yıldızlar kadar parlak ve seçkin arkadaşlarına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabbimiz!