Kollama dizisinin tüm bölümlerine yorumlar.....

125. BÖLÜMÜ NASIL BULDUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    11

harp

Well-known member
şimdi yorum yapacak olursam burdaki 125. bölüm vasatın az üstünde bir bölümdü yani çünki çok durgun sahneler vardı nakkaşa sesleniyorum bu kollama daha çok hareketli adrenalinli olsun biraz atraksyonik bölümler yapın artık yazın senaryo lütfen.....pikeasda vatozda çıktı kaçtı hastaneden hapisten heyt be inş. iyi süper bölümler ilerde bizleri bekliyor olacak...inş...çok bariz mantık hataları vardı inş. ilerde olmaz diye ümid ediyorum....

harp

Well-known member
evet macera devam ediyor bu haftaki bölümün özeti ve fragmanı da geldi yine çok heyecanlı adrenalinli atraksyonik bir bölüm olur inşl. pikeas da hapisten kaçtı ya ölsemde gam yemem.. yahu yani.....

Memduh’un ajan olmadığı anlaşılıyor
[ img ]

<p><p><a href="http://www.kure.tv/User/VideoWatch.aspx?ID=88840&embeddedplayer=v1"></a></p>

Her bölümü merakla beklenen Kollama’da bu hafta heyecan yine dorukta…
Hastanede tutuklu halde bulunan Pikeas, kaçmayı başarır. Öğrendiği bazı gerçekler karşısında, planlarını değiştirmek zorunda kalır. Çünkü artık Memduh’un, onun kirli işlerine alet olmayacağını anlar.
Kendilerine ihanet ettiğini düşündükleri Memduh’un aslında Mazhar Bey ile çalıştığını öğrenen Yiğit ve Amir Necip, şaşkınlıklarını gizleyemez. Ancak Pikeas, Memduh’u kaçırır ve rehin alır. Amacı Yiğit’i planlarına ortak etmeye çalışmaktır...

Samanyolu TV’de 29 Nisan Cuma günü saat 19.40’ta

harp

Well-known member
Evet kollamada heyecan sÜrÜyor yİĞİt memduhla bariŞÇak mi az sonra...pİkeas memduhu nasil kaÇiracak...sÜper akraksyon stv

harp

Well-known member
Yiğit, ajan olarak sahte imamların arasına girer...

[ img ]

Karanlık güçler, ülkedeki birlikteliğin bozulması için yine iş başındadır. İşlerinin zor olduğunu anlayan gruplar, yeni hedefler belirlerler. Halkın güvenini kazanacak sahte imamlar yetiştirerek huzuru bozmaya çalışırlar.

Bu oyunun farkında olan Mazhar Bey, ekipten Yiğit'i görevlendirir. Yiğit, ajan olarak sahte imamların arasına girer fakat plan fazla uzun ömürlü olmaz. Halkın çok sevdiği bir kanaat önderi öldürülür ve suç devlete kalır.

<p><p><a href="http://www.kure.tv/User/VideoWatch.aspx?ID=89230&embeddedplayer=v1"></a></p>

harp

Well-known member
sadece son bölümünü izledim saglıklı bır eleştırı yapmam imkansız . Ilk bölümlerinden izlemeye mi başlasam:)
bak kardeŞ ben sana sÖyleyeyİm Şİmdİ kollama dİzİsİ eskİden yanİ 3. Sezon geÇen sezon Çok sÜperdİ...2.1. Sezonlarda da sÜperdİ....sadece son sezon bİraz durgunlaŞti belkİ İlerdede devam eder dİzİmİz....dua edİn devam etsİn İnŞ......yanİkİ eskİ sezonlar Çok daha heyecanli adrenalİnlİ bÖlÜmlerdİ...Özellİkle İktnİn İŞkence sahnelerİ sÜperdİ...matkap da vardi darbelİ hemde onla oyuyorlardi terÖrİstylerİİİ heyt be...yanİ yahu.....onlari seyredİn bence ....pİskopatlar benİm gİbİ o sahnelerİ Çok sevİyorlar da...selametle kalin...

harp

Well-known member
Evet bu bÖlÜm yİne atraksyonİk heyecanla seyredİlen bİr bÖlÜmdÜ durgun sahneler hİÇ İyİ olmadi vatozun ÖlÜmÜ benİde ÜzdÜ..pİkeasin yaŞamasi bİzİ sevİndİrdİ...adam ÖldÜrmesİ ayri bİr yİĞİdoluk katti dİzİye...genel İtİbarİyle vasatin Çok ÜstÜnde orta dereceden bİr bÖlÜm oldu dİyebİlİrİz...selametle ve dua İle en heyecanli bÖlÜmlerİ beklemeye devam İnŞ.....