Kollama dizisinin tüm bölümlerine yorumlar.....

125. BÖLÜMÜ NASIL BULDUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    11

harp

Well-known member
evvet kollama 128. bölüm de daha iyi olabilirdi ama olur inş. ilerde. olur.....müjde arkadaşlar bundan böyle kollama ilk bölümünden itibaren samanyolu tvde sabahları hafta içi her gün saat 11de sizlerle buluşuyor...herkese duyrulur kaçırdım demeyin sonra............

harp

Well-known member
59. bölüm süper sabit geliyor ve diyorki yiğite bu adamı almaya geldik diyor tabi yerde yatan ferruhu göstererek diyor sabitin arkasında 70 kişi var tabi silahlı yiğitte ne yapsın garibim bırakıp gidiyor ferruhu sabir de kaldırıyor ferruhu mekana işkence başlıyor tabi konuş ne amacın vardı kimle ça,lışıyondiyorlar.darbeli matkap konuşuyor tabi sonra........

harp

Well-known member
By pİkeas Ölmek var dÖnmek yok tosunlarim heyt be sÜper.....SEYREDEN YOKMU FORUMDA ŞUAN KOLLAMANIN EN SÜPER BÖLÜMÜ VAR ..PİKEAS HERKESİ DEŞTİ YİNE HELAL OLSU N

harp

Well-known member
Bu sezonun en sÜper bÖlÜmÜydÜ dİyebİlİrİm....kollama ekİbİnİ tebrİk edİyorum cani gÖnnÜlden....pİkeas yİne en sÜper adamdi............helal tosunum helal olsun............

harp

Well-known member
Kollamada heyecan sürüyor dizi sezonunun bitmesine 3-4 hafta kaldı kollamanın bu sezon bitip bitmeyeceği kesin değil halen dizi çekimleri istanbulda farklı yerlerde çekilmeye devam ediyor yiğit nasıl birplanla saldırıdan kurtulacak pikeas ölecek mi hepsi ve daha fazlası kollamada cuma 20.30da stvde...iyi seyirler diliyorum herkese.........

harp

Well-known member
Ve Pikeas her şeyi itiraf ediyor

[ img ]

Kollama'da beklenmedik bir gelişme oluyor...

Pikeas’ın kaçırılmasının hesabını ekibe ödetmeye kararlı olan Arzu, Necip ile karşı karşıya gelir. Son kozunu oynayan Arzu, Necip’i yeneceğini zanneder. Ancak tam bu sırada Mazhar Bey ve ekibi tarafından ele geçirilir.

Baron’un kendisini gözden çıkardığını anlayan Pikeas, devlete her şeyi itiraf etmeye karar verir. İlk itirafı ise, yapılacak olan seçimlerle ilgili olur. Olayı çözmek için Necip ve ekibi, harekete geçer ama birçok şey için geç kalınmıştır.

FRAGMAN DA GELDİ TAZE TAZE........
Kollama - 131. Bölüm (FRAGMAN) dizisi seyret

C

cetinsolhanli77

Misafir
evet bu sezonun en çok heyecanlı ava giden avlanır misali dediğimiz bölümdü..heyt be diyerek tüm ekibi tebrik ediyorum.selametle...........

K

kordon

Misafir
evvet kollamada son 2 yada 3 hafta kaldı sezonun bitmesine bu yüzden kollaseverler olarak çok üzgün olduğumuzu vede belkide bu sezon dizimizin son sezonu olması ihtimali nedeniyle son derece hüzünlüyüz ağlarken bu duygularımla ..çok üzgün olduğumuzu herkes biliyor inş. gelecek sezonda devam eder diye ümit ediyoruz..saygılarımızla..

K

kordon

Misafir
Sandık başında suikast!

[ img ]

Kollama'da bu hafta Başbakan'a sandık başında suikast düzenleniyor

Baron, seçimleri erteletmek için çeşitli yollara başvurur. Başbakan’a düzenlenecek suikastın seçimlerin ertelenmesini sağlayacağını düşünür ve Başbakan’ın oy kullanacağı sandığa bomba yerleştirmek için birilerini görevlendirir.

Dış güçlerden aldığı emirleri yerine getirmekten çekinmeyen Baron, bombanın patlatılması için talimat verir. Ancak son anda gelen bir haber, olayların istediği gibi gelişmediğini gösterir. Bunun üzerine örgüt içinde yeniden yapılandırmaya gidilir. Bu yapılanma sonucu Baron ile ilgili yeni kararlar alınır.
Kollama, 132. Bölümü ile 10 Haziran Cuma 20:30'da Samanyolu TV'de

K

kordon

Misafir
Evwet kollamada heyecan sürüyor baron yakalandı bakalım daha neler neler olcak hadi hayırlısı ben çok sevişyom kollamayı valla süper dizi..........işkenceli bol ateşli ateşi bol bol olsun bölümler bizi bekliyor dostlar................

K

KUBİLAYSAHİN

Misafir
evet kollamada pikeas baron kaya minik her kötü adam mahkemeye çıkarılıyorlar bakalım pikeas ne yapacak mahkemeye çok kızıyor pikeas elbette çıkarım burdan beni çıkarın burdan beraat istiyorum diyor..,helal olsun pikeasımıza.......

sabitabi077

New member
Mahkemede büyük hesaplaşma!

Karanlık güçler için çalışan Baron, Kaya Minik ve Azize; yapılan ani baskınlarla yakalanır ve nezarete atılırlar. Büyük bir hesaplaşmanın yaşanacağı mahkeme gününü bekleyen isimlere Avukat Arzu ile Pikeas da eklenir. Tüm isimlerin hesap vereceği mahkeme salonunda, bir hesaplaşma da Pikeas ile üstleri arasında yaşanır. Baron ise karanlık olaylarla ilgili gerçekleri açıklamaktansa intihar etmeyi tercih eder.

Diğer yandan suçluların hesap veriyor oluşuna sevinen Necip, Yiğit, Memduh ve ekibinin morali ise mahkemedeki gizli tanıklara düzenlenen suikast ile bozulur.

ibrahimsadri

New member
Hele hayrinin o muhteşem espirileri şakaları bizi gülmekten kırıp geçiriyordu yahu.......ne günlerdi o günler........kollamak korumak ve kollamak yani işte bizi sizi koruyup kollayan birileri var ..yiğit var necip sabit hayri niyazi ...mert başkan ve daha niceleri var.......

ayvazoðlugýda

Active member
kollamada pikesın son sözü yine yiğite oldu naber tosunum diyerek giden pikeas sezonu kapatmış oldu....pikeasdan finaldeki süper sözleri iti an çomağı hazırla kurt kocayınca kuzuların maskarası olurmuş kaya miniğe hem cxıvık hem çok korkak pısırık dedi...siz giderken biz dönüyoduk tosunum dedi yine tosunlarınada.bu adam muhteşem biri olduğunu her sözünde yine belli etti.bizde onu bu yüzden çok seviyoz.neyse birde sabit abinin bir sözünü yazalım iti köpeği çağırınca sopayıda hazxırlayacaksın demişti......bu adamı almaya geldik.....su testisi su yolunda kırılır necip pikeas sözü...........