FaKiR
Meþveret Bþk.
s.a çok zevkli oldu benim için grubumuz beiz öndeyiz gibi bi his var ha gayret geçtik bile
ve aleykum selam, hadi bakalim , sollayin Huseyin abinin grubunu
s.a çok zevkli oldu benim için grubumuz beiz öndeyiz gibi bi his var ha gayret geçtik bile
bizim gruba bu mesajımbenim okumalarım bitti sanırsam bi daha görmeme sizleri haklarınız helal edin inşallah...sözleri bitirdim sonuna kadar...bi de mektubat beşinci mektuba kadar...Allah yar ve yardımcınız olsun...hayırlı akşamlar...
Elhamdulillah abi aslinda duzenli okumuyordum bu vesileyle hem duzenli oldu hemde sevke getirdi beni cok sükür elimden geldigince okumaya calisiyorum . Arada da latife yapmadan duramiyoruz iste :005:
okuyunuz muhterem, siz sıkmayın canınızı, her cümle belki yetmiş cümle kıymetinde,
şimdi bu hesapla bir sayfa okusan koca kitap okumuş gibi oluyorsun
e daha ne olsun
hem çok okuyalım derken gazete gibi de okumayalım inşallah dimi az olsun, öz olsun, bizim olsun, en güzeli
Elhamdulillah abi aslinda duzenli okumuyordum bu vesileyle hem duzenli oldu hemde sevke getirdi beni cok sükür elimden geldigince okumaya calisiyorum . Arada da latife yapmadan duramiyoruz iste :005:
cansın
istifaden daim olsun inşallah