RİSALEFORUM Ailesi RİSALE Okuma Kampına Gidiyor !!

Turab3

Well-known member
bizim gruba bu mesajım:)benim okumalarım bitti sanırsam bi daha görmeme sizleri haklarınız helal edin inşallah...sözleri bitirdim sonuna kadar...bi de mektubat beşinci mektuba kadar...Allah yar ve yardımcınız olsun...hayırlı akşamlar...

akna

Well-known member
bizim gruba bu mesajım:)benim okumalarım bitti sanırsam bi daha görmeme sizleri haklarınız helal edin inşallah...sözleri bitirdim sonuna kadar...bi de mektubat beşinci mektuba kadar...Allah yar ve yardımcınız olsun...hayırlı akşamlar...

Allah razı olsun, varsa helal olsun Turab, sen de helal inşaAllah ama hayırdır nereye gidiyorsun, daha yeni başladık mübarek ilk kampımız bu bizim, daha nice kamplara katılalım inşaAllah kaybolma biryerlere :D

heysem

Well-known member
Mustafa Sungur gurubunun sesi hic cikmiyo anlasilan kardeslerim okumaktan firsat bulup ugrayamiyorlar. :039:Diger guruplarin ALLAH yardimcisi olsun cok caliskan bir gurubla karsi karsiyasiniz ben haric okumaya arada mola verip foruma geliyorum .:021:

Zuhr

Talebe
Malûmdur ki, insan, hasbelkader çok yollara sülûk eder. Ve o yolda çok musibet ve düşmanlara rastgelir. Bazan kurtulursa da, bazan da boğulur. Ben de kader-i İlâhînin sevkiyle pek acip bir yola girmiştim. Ve pek çok belâlara ve düşmanlara tesadüf ettim. Fakat acz ve fakrımı vesile yaparak Rabbime iltica ettim. İnayet-i ezeliye, beni Kur’ân’a teslim edip, Kur’ân’ı bana muallim yaptı. İşte, Kur’ân’dan aldığım dersler sâyesinde o belâlardan halâs olduğum gibi, nefis ve şeytanla yaptığım muharebelerden de muzafferen kurtuldum.

Mesnevî-i Nuriye - Katre

Zuhr

Talebe
:)
okuyunuz muhterem, siz sıkmayın canınızı, her cümle belki yetmiş cümle kıymetinde,
şimdi bu hesapla bir sayfa okusan koca kitap okumuş gibi oluyorsun
e daha ne olsun :)

hem çok okuyalım derken gazete gibi de okumayalım inşallah dimi :) az olsun, öz olsun, bizim olsun, en güzeli :)

heysem

Well-known member
:)
okuyunuz muhterem, siz sıkmayın canınızı, her cümle belki yetmiş cümle kıymetinde,
şimdi bu hesapla bir sayfa okusan koca kitap okumuş gibi oluyorsun
e daha ne olsun :)

hem çok okuyalım derken gazete gibi de okumayalım inşallah dimi :) az olsun, öz olsun, bizim olsun, en güzeli :)
Elhamdulillah abi aslinda duzenli okumuyordum bu vesileyle hem duzenli oldu hemde sevke getirdi beni cok sükür elimden geldigince okumaya calisiyorum . Arada da latife yapmadan duramiyoruz iste :005:

Müekked

Well-known member
Selamun aleyküm..Benim on beş sf yazarsanız.Geçmiş olabilir ama..Tefeül çekip okuduğum için bilmiyorum ne kadar tam olarak..En az o kadardır sanıyorum..Bir de profil mesajı yazmayı beceremedim.Ondan buraya yazıyorum.Kusura bakmayın..Hayırlı geceler..