...pc den az kalkıyorum...ışıkk duyana kadar ben yazayımda gidiyim :dft003:
...çay içmeye kaçıyorum...yanına tatlı getirebilicek biri yazsın... :dft012:
abla adresi wer birde ne istiyorsun söyle yapalım gönderelim:dft012:
benden sonra lebbeyk'e istediklerini götürecek biri yazsın acilll:003:
...pc den az kalkıyorum...ışıkk duyana kadar ben yazayımda gidiyim :dft003:
...çay içmeye kaçıyorum...yanına tatlı getirebilicek biri yazsın... :dft012:
abla adresi wer birde ne istiyorsun söyle yapalım gönderelim:dft012:
benden sonra lebbeyk'e istediklerini götürecek biri yazsın acilll:003:
kazapilotu yok, fezasoforu versekliste verse yapcan yani ha:dft008::dft008: biz hiç görmedik:003: yaptırırsın birisine ama acaba kime:015::022:
ben yettim getiriyim ne isterse kendi ellerimle yapıp
benden sonra Kazapilotu gelsin.....
kazapilotu yok, fezasoforu versek
benden sonra ebrar yazsin sonra bize borek resmi eklesin foruma
bende yahu, randevulasip ole girelim foruma diyorum ama dinlemiyosunne böreği yahu...
ama vallahi poğaça yapmıştım bu sabah...bilsem resimlerini çekerdim...son poğaça biraz evvel yendi...bir poğaça sever tarafından...
benden sonra TaLHa yazsın dermişimmm....:dft005: :dft005: şaka şaka...:027:
benden sonra yine feza yazsın özlemişim baya...iyi gelir...:dft012:
bende yahu, randevulasip ole girelim foruma diyorum ama dinlemiyosun
(neyse ben cikayim yarin erkenciyim ebrar bana dua et,hayirli geceler insAllah
benden sonra yazacak olan kisinin yarin resmini cizip foruma asacam :011: ona gore
ebrar isteme resim falan hem foruma eklanmiyo avatar olarak bile kullanılmıyo fezamın çizdiği resimler artık nasıl bi anlam yüklüyosa:022::027::027:
:021:olabilerrrr faydalanalım
ben gelmiş bulunmaktayım ebrar yine yine yine sen gel:dft001:
ya bak resim yapicaktim dimi ben,biraz geçte olsa geldim ışıkk... rötarlı...
benden sonra resim yapabilen bir pilot gelsin...:022::022:
ya bak resim yapicaktim dimi ben,
bana gosterdigin portren varya ebrar, hani su gozluklu olan, feza bu ben ben ben diye beni deli ettigin , onu yapip asicam foruma, ama simdilik hazrlamam gereken bi odev var :034::016:
senin pasta resimlerinide hala bekliyoruz bu arada
benden sonra ayni sarkiyi defalarca dinleyen bi garib yazsin, tekrara tekrar sukr etsin
yahu mübarek sen benim yanımdamısın nedir...aynı şarkıyı defalarca dinlemektan kulaklık iflas..tek kulakla idare ediyorum şu an...
bu şarkı yedi beni kardeşim...dinlemekten ben bıktım...beynim bıkmadı zorla açtırıyo bana şarkıyı...:028:
bu arada o resmim olmaz feza...en güzel resmim o ...sana özel gösterdim ben onu kıyetini bil...:022::022::022:
benden sonra HAFIZ yazsınmı...?
hangi sarki bu ebrar??yahu mübarek sen benim yanımdamısın nedir...aynı şarkıyı defalarca dinlemektan kulaklık iflas..tek kulakla idare ediyorum şu an...
bu şarkı yedi beni kardeşim...dinlemekten ben bıktım...beynim bıkmadı zorla açtırıyo bana şarkıyı...:028:
bu arada o resmim olmaz feza...en güzel resmim o ...sana özel gösterdim ben onu kıyetini bil...:022::022::022:
hangi sarki bu ebrar??
gecikmişiz yahu..yazarız yazmasınada bide davete zamanında yetişebilsek:003:yahu mübarek sen benim yanımdamısın nedir...aynı şarkıyı defalarca dinlemektan kulaklık iflas..tek kulakla idare ediyorum şu an...