Cevap: Benden Sonra Kim Yazar
gör hüsrev gör seni bi kendin seviomusunben yasarım benden sonra beni seven yazzın
gör hüsrev gör seni bi kendin seviomusunben yasarım benden sonra beni seven yazzın
Bennnnnnnn yazdımmmmmmmmmmm
gene bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benden sonra hanne abla yassınnnnnnnnn
geldim geldim ........... farketmedi 2 nizden sonra da yazmış oldum ardarda olmuşunuz zaten benden sonra "bu gün gerçekten mutluydum "diyen biri yazsınnn.........
hüsrev , gulserbeti mutlusunuz di mi kardeşler
hüsrev Gülşerbeti unutuyosunuz galiba .........bence biz zaten tatildeyiz mesai başlamadı daha.... mesai o dediğin zamam başlayacak gülşerbeti..... ama biz tatili kendimize iş etmişiz iş zamanı takatimiz olmayacak.... Allah korusun........ tatilin kıymetini bil hüsrev....
bilmemmiiiiiiiihüsrev Gülşerbeti unutuyosunuz galiba .........bence biz zaten tatildeyiz mesai başlamadı daha.... mesai o dediğin zamam başlayacak gülşerbeti..... ama biz tatili kendimize iş etmişiz iş zamanı takatimiz olmayacak.... Allah korusun........ tatilin kıymetini bil hüsrev....
geldimmmmmmmmm,,,huyum kurusun ama ebrar elimden alacak bu gidişle şanımı şöhretimi..
öss yi çok takma kafana işte biz geldik gidiyoruz ne anladık su gibi geçti.. ölüm kalım meselesi değil, olursa olur olmazsa olmaz rahat ol.. inşallah hayırlısı olur. bu arada senden sonra ben yazmış oldum yine..
benden sonra da fezapilotu yazsın ..
belliki meydan size kalmışhuyum kurusun ama ebrar elimden alacak bu gidişle şanımı şöhretimi..
öss yi çok takma kafana işte biz geldik gidiyoruz ne anladık su gibi geçti.. ölüm kalım meselesi değil, olursa olur olmazsa olmaz rahat ol.. inşallah hayırlısı olur. bu arada senden sonra ben yazmış oldum yine..
benden sonra da fezapilotu yazsın ..