tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
by-baha ' Alıntı:
selam aleykum kardeşlerim nslsıız inşallah iyisinizidir ALLAHIN selameti üzerinizde olsun...

ve aleykumselam ..

Allah razı olsun @by-baha bilmukabil...

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

adese

Member
ramazandemirci ' Alıntı:
selamlar değerli arkadaşlar, inşallah bu forum elde ettiğimiz güzel fikirleri paylaşma ortamı olur

Aleyküm Selam..
Forumun amacı da bu değil midir zaten..
Allah muvaffak eylesin, inşallah.

sözler

New member
Allah hayırlı ve mubarek etsın ınsaallah ve sayılarımızın katlanarak artmasını dilerim Rabbimizden

Selamet hayır ve dua ile....
:)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
sözler ' Alıntı:
Allah hayırlı ve mubarek etsın ınsaallah ve sayılarımızın katlanarak artmasını dilerim Rabbimizden

Selamet hayır ve dua ile....
:)

ve aleykumselam @sözler
amin Allahım amin

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

sözler

New member
Ey insan, hiç mümkün müdür ki: Sana bu sîmayı veren ve o sîmada böyle bir sikke-i rahmeti ve bir hâtem-i ehadiyeti vaz'eden zât seni başıboş bıraksın, sana ehemmiyet vermesin, senin harekâtına dikkat etmesin, sana müteveccih olan bütün kâinatı abes yapsın, hilkat şeceresini meyvesi çürük, bozuk, ehemmiyetsiz bir ağaç yapsın? Hem hiç bir cihetle şübhe kabul etmeyen ve hiç bir vechile noksaniyeti olmayan, güneş gibi zahir olan rahmetini ve ziya gibi görünen hikmetini inkâr ettirsin? Hâşâ!..(14.lema-2.makam)

hknco

Well-known member
Abim hoş geldiniz acaba diğer kitaplarıda takma ad olsa :) ben en son adımı değişecem yazacağım külliyat :)

sözler

New member
:)Sağolun hoşbulduk.Aslında ben takma isim olarak kullanılabildiği için koymadım ama diyorsanız ki adımı değiştirecem o zaman acizane muhakematı öneririm ki sirayet eder inşaallah...
Selamet ve hayırla kalın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...