tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeynep

Yeni Üye
selamun aleyküm, bir arkadaşın tavsiyesiyle sitenizi ziyaret ettim Allah hayırlara vesile kılsın.
sadece haftasonları bakabilirim aynı zamanda ben nurcu da değilim yinede beni kabul edermisiniz.

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
zeynep ' Alıntı:
selamun aleyküm, bir arkadaşın tavsiyesiyle sitenizi ziyaret ettim Allah hayırlara vesile kılsın.
sadece haftasonları bakabilirim aynı zamanda ben nurcu da değilim yinede beni kabul edermisiniz.

ve aleykumselam ..

Kalem olsaydı bir arkadas yerine mübareğin biri derdi :) Allah ikinizden de razı olsun ha bu arada nurcu olmak yada olmamak butun mesele bu :D ya latife bir kenarada hec mühim değilim zati bende nurcu değilim sadece nurcu olmaya heves etmiş birisiyim :)

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

hknco

Well-known member
Abi nasıl sirayet eder derken anlamadım ben muhakamatı okuyayım dedim .... gelin görün lügatlı gene okuyamadım :) inşallah en son onu okurum abiler öyle diyorlar ... ama siz içeriğini biliyorsunuz biraz açsanız olmaz mı :)

selamın aleyküm arkdaşalr..siteniz hayırlı ugurlu olsun...google gezerken sizi buldum ve çok begendim...yüregnize saglık...Rabbim emeklernizi boşa çıkarmasın..

merhaba arkadaşlar...site ile yeni tanıştım...inşallah hayırlara vesile olabilecek bir sitedir...enva çeşit fikirlerin bulunduğu bu forumdan nisbetimiz noktasında faydalanabiliriz inşallah...ben de sizlerle tanışmak istiyorum...istanbulda'n hepinize tekrar merhaba... :angel:

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
zuhal ' Alıntı:
selamın aleyküm arkdaşalr..siteniz hayırlı ugurlu olsun...google gezerken sizi buldum ve çok begendim...yüregnize saglık...Rabbim emeklernizi boşa çıkarmasın..

ve aleykum selam ..

Allah razı olsun...

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
ACUZE-İ ŞEMTA_05 ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar...site ile yeni tanıştım...inşallah hayırlara vesile olabilecek bir sitedir...enva çeşit fikirlerin bulunduğu bu forumdan nisbetimiz noktasında faydalanabiliriz inşallah...ben de sizlerle tanışmak istiyorum...istanbulda'n hepinize tekrar merhaba... :angel:

merhaba ACUZE-i ŞEMTA ..
İnşallah...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
nisa_86 ' Alıntı:
bende arkadaş tavsiyesiyle üye oldum iyiki üye olmuşum kardeşler

Bilmem öle mi olmuş :)

İnşallah üyeliğin hem sizin hemde bizlerin hakkında hayırlı olur ve inşallah herdaim bizlerle beraber muhabbetimize ortak olursunuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...