tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
zahid ' Alıntı:
hoşbulmadın...hemde hiç emin olun özellikle sırıtmalarınız hiç hoş olmadı..yüzünde hüzün eksik olmayan o üstadın eserleri sizler mi olacakdınız .
Üstelik adım zahit değil Zahid bilgisayara bakmakdan gözünüz bozulmuş galiba..Sözüm herkese değil...

bura nahoş bir hadise olusmus mübarek mümin hüsne tabidir... Süizan mümine haramdır bu iki keçelinin aklına geleni ben biliyorum sizde bilseydiniz sizde eşlik ederdiniz .. Onun için mesleğimiz tenkid değil bilakis haliliyedir...

AsiL_24

Yeni Üye
ben bitlis doğumlu bir kardeşinizim maşallah siteniz cok güzel emeği gecen kardeşlerimi canu gönülden selamlar saygilarimla.esen kalın.

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
AsiL_24 ' Alıntı:
ben bitlis doğumlu bir kardeşinizim maşallah siteniz cok güzel emeği gecen kardeşlerimi canu gönülden selamlar saygilarimla.esen kalın.

ve aleykumselam ...

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

Samir

Member
Arada bi ziyaretçi olarak gelip bakıyodum, üye olmak bugüne nasipmiş demekki. ;)

Hoşbuldum diim bari :police:

musa

New member
gerek kalmadı ..sıze katılmak nasıp degılmıs....olsun hayırlısı ...dualarınızı eksik etmeyin ihtiyacı olanlara....aelam aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Samir ' Alıntı:
Arada bi ziyaretçi olarak gelip bakıyodum, üye olmak bugüne nasipmiş demekki. ;)

Hoşbuldum diim bari :police:

:)

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

Samir

Member
Allah razı olsun Lemalar abi. Hoşgördük inş..
Bu sıcak karşılamandan ötürü çok teşekkür ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...