zahid ' Alıntı:
Merhaba kardeşlerim siteniz gerçekten güzel..Üstad için bakıyorum herkes birşeyler yapıyor ve onu unutmadınız..İnşallah Allah hepinizin ecrini verecektir.Ben Üstadı çok severim ama sadece üstad değil onun gibi islama önderlik yapmış islam için kendini feda etmiş her Allah dostunu.Tabi nedense bende Bitlis ve Hizanlı olduğum için kanım bi başka kaynıyor o başka...Rabbim hepinize onun ve onların gibi sağlam ilim ve iman nasib etsin inşallah..sizleri kendi siteme de davet edcem ama reklam vermek istemiyorum..Benim fakirhanemi de ziyaret etmek isteyen kardeşlerim mesaj atsınlar inşallah...Es-Selamun Aleyküm....
ve aleykumselam ...
Temenni ve dilekleriniz için sizilere teşekkür ederiz.. Ümid Ederizki kardeş forum oluruz
bu arad siz vermek istememişsiniz merak ettim nasıl sizin adresinizi bulacaklar
ben verim Zahid arkadasımızı tebrik ederiz guzel bir calısma ile islami bir platform oluturmus
www.meydanforum.com ...
Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der:
"Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.
"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."
Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla,
"Ehlen sehlen, merhaba," derler.
"Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )