tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hknco

Well-known member
39f30565.gif

ALLAH cc razı olsun sizlerden de geldiniz ve bizleri burda yalnız bırakmadınız

39f30565.gif

hknco

Well-known member
39f30565.gif

ALLAH cc razı olsun sizlerden de geldiniz ve bizleri burda yalnız bırakmadınız

39f30565.gif

aleykumselam

hknco

Well-known member
39f30565.gif

ALLAH cc razı olsun sizlerden geldiniz ve bizleri burda yalnız bırakmadınız

39f30565.gif
AMİN ECMAİN

zahid

Member
hoşbulmadın...hemde hiç emin olun özellikle sırıtmalarınız hiç hoş olmadı..yüzünde hüzün eksik olmayan o üstadın eserleri sizler mi olacakdınız .
Üstelik adım zahit değil Zahid bilgisayara bakmakdan gözünüz bozulmuş galiba..Sözüm herkese değil...

Nevzatt

Well-known member
anlamadınız ki mevzuyu anlaya bilseydiniz sizde gülümserdiniz lafı sölediniz bi kere anladık inşallah

Eyvàh!

Well-known member
zahid ' Alıntı:
hoşbulmadın...hemde hiç emin olun özellikle sırıtmalarınız hiç hoş olmadı..yüzünde hüzün eksik olmayan o üstadın eserleri sizler mi olacakdınız .
Üstelik adım zahit değil Zahid bilgisayara bakmakdan gözünüz bozulmuş galiba..Sözüm herkese değil...

canim kardesim guzel kardesim vardir bi bildigimiz uzerinize alinmasaydiniz :(((

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
zahid ' Alıntı:
Merhaba kardeşlerim siteniz gerçekten güzel..Üstad için bakıyorum herkes birşeyler yapıyor ve onu unutmadınız..İnşallah Allah hepinizin ecrini verecektir.Ben Üstadı çok severim ama sadece üstad değil onun gibi islama önderlik yapmış islam için kendini feda etmiş her Allah dostunu.Tabi nedense bende Bitlis ve Hizanlı olduğum için kanım bi başka kaynıyor o başka...Rabbim hepinize onun ve onların gibi sağlam ilim ve iman nasib etsin inşallah..sizleri kendi siteme de davet edcem ama reklam vermek istemiyorum..Benim fakirhanemi de ziyaret etmek isteyen kardeşlerim mesaj atsınlar inşallah...Es-Selamun Aleyküm....

ve aleykumselam ...
Temenni ve dilekleriniz için sizilere teşekkür ederiz.. Ümid Ederizki kardeş forum oluruz :) bu arad siz vermek istememişsiniz merak ettim nasıl sizin adresinizi bulacaklar :) ben verim Zahid arkadasımızı tebrik ederiz guzel bir calısma ile islami bir platform oluturmus www.meydanforum.com ...

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
ümmieymen ' Alıntı:
selamünaleyküm kardeşler hayırlı forumlarda görüşmek üzere
selam ve dua ile..

ve aleykumselam..

amin

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
natuvan ' Alıntı:
S.A cemaatil mü'minin bu acizi de aranıza kabul ediniz....istifade niyeti ile

ve aleykumselam ..

Evet kabul ettik :) ama sizden istifade etmek isteriz...

musa

New member
s.a. ve r ve brkt.. merhaba arkadaslar bende yeniyim burada..benıde aranıza alırmısınız.....dualarda bulusalım.. :)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
musa ' Alıntı:
s.a. ve r ve brkt.. merhaba arkadaslar bende yeniyim burada..benıde aranıza alırmısınız.....dualarda bulusalım.. :)

ve aleykumselam ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...