tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
faruk ' Alıntı:
bende foruma yeni üye oldum allah nasip ederse birlikte hoş vakitgeçireceğim sizlerle işallah!allaha emanet olun. :) :)

İnşallah .. :)

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

Paylaşımlara başlayacağımda nerden başlayacağıma henüz karar vermedim...
İlginizden dolayı çok teşekkürler!..
Allah(c.c.) razı olsun...

Merih

Well-known member
Selamin Aleyküm Biraz geç oldu ama güç olmadi :) Adım Ali Soyadim Gümüş Ankara dan Katılıyorum Taniyanlarin değimi ile Lampy :) 20 puçuk yaşındayim Yarişmaci Arkadaşlara Başarılar Diliyorum

Merih

Well-known member
Faris Bu ne yaa nasil moderatör almişin böyle :D şuna bak verdiği cevaba sanane diyor.

Samir

Member
dicle ' Alıntı:
selamün aleyküm bende geldim nasılsınızz?:D

We Aleyküm Selam ;D Hoşgeldin brader.. Saolasın Sen nasılsın? Nerden geldin böle? Otur Lemalar abi sana bi çay simit peynir falan ikram etsin.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...