tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samir

Member
simit-728597.jpg

Al sana bisürü simit ;D doya doya ye ;D Ama bunları yersen cebime sığamazsın haberin olsun ;D

meyra

New member
EHLEN SEHLEN,MRB ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA İNŞALLAH BENDE BURDAYIM.MEVLA İLİM NOKTASINDA FAYDALANMAYI NASİP EDER İNŞALLAH. BUARADA GÜNLERDİR AKLIMI KEMİREN BİR SORU VAR.???ARANİZDA ABDESTİN TARİHÇESİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI? BİLENLERDEN ACİL CEVAP VEYA KAYNAK ADI BEKLİYORUM.... MUHABBETLE...DUAYLA KALIN...

meyra

New member
Hoşbulduk teşekkürler...ooooffffff, aman of demek yok, onun yerine affffff diğelim.Sizindemi bilginiz yok,ama bu mevzu böyle kapanmasın.Lütfen bir araştırın. ve beni bu meraktan kurtarın???????????????

meyra

New member
inş.tabi ama tatmin edici hiçbir cevap bulamıyorum.hazır lokmacılarda değiliz merak etmeyin,derdim zaman kaybından kurtulmaktı.tabiki araştırıyorum.hem bilmezmisiniz bilginin zekatını vermek farzdır belkide sizin zekatınızı almak istedim olamazmı yani...

Samir

Member
meyra ' Alıntı:
inş.tabi ama tatmin edici hiçbir cevap bulamıyorum.hazır lokmacılarda değiliz merak etmeyin,derdim zaman kaybından kurtulmaktı.tabiki araştırıyorum.hem bilmezmisiniz bilginin zekatını vermek farzdır belkide sizin zekatınızı almak istedim olamazmı yani...

Abi sende sinirlisin anlaşılan :) İstediğini yapmakta serbestsin ;)

meyra

New member
aa tabiki sinirli filan degilim. aksine çok halim selim biriyim,yoksa nasıl öğretmen olurdum.neyse kapatın bu sinir bahsini yoksa gerçekten sinirlenecem

meyra

New member
HAYIR BEN DAHA KÜÇÜKLERLE İLGİLENİYRM.ANASINIFI ÖĞRTMNİYİM YAAA.BENDE SİNİR NE GEZER!!!!!!

meyra

New member
konuyu saptırmayalım lütfen,derdimiz sinir degil abdest.girmedigim site bakmadığım kitap kalmadı.ne zor soruymuş kimseden cevap çıkmadı ???????? bu konu hakkında bilgi edinip piyasaya hemen bir döküman sürmeliyim ama anlaşılan sizden bana hayır yok!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...