tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MeHLiKa24

Yeni Üye
ben yeni üye oldum herkese selamun aleyküm inşallah benim ve diğer yeni arkadaşların üyeliği hayırlı olur.... ;)

N

nergiz

Misafir
canım canım sen gelicende ben bakmıycammı hoşgeldinnnnnnnnnnnnn_________________________________________________
incitanesi ' Alıntı:
NERDE SİTEDEKİ ARKADAŞLAR.MİASAFİRLERİ NASIL AĞIRLIYORSUNUZ ACABA BÖYLEMİ?
kankam nasılsın siteyi beğendinmi?

N

nergiz

Misafir
ya ben bugün dersteydim sen nerdeydinn... çok güzel konular vardıı

incitanesi

New member
BUGÜN DERS NASILDI ÇOK İSTİYORDUM AMA BEN GELEMEDİM BANADA DUA ETTİNİZ İNŞALLAH_________________________________________________HAFTAYA BENİ DERSE GİDERKEN ALMAYI UNUTMA OLURMU CANIM KARDEŞİM

capkinzaza

Yeni Üye
SELAMU ALEYKÜM arkadaşlar ben serhat bingöldenim..... Sitenize bir arkadaşın tavsiyesi üzerine geldim..... sitenize gelmeden evvel bütün vaktimi sohbet kanallarında ve boş sitelerde geçiriyorumdum ve aziz kardeşim bu yaptığımın yanlış olduğunu ve kendimi çok çabuk bir şekilde düzelte bileceğimi önerdi nede olsa fani dünya da yaşadığımızı söledi ve daha çok da gördüğüm bir rüya beni çok etkiledi rüyamda Tabiat RİSALESİNi gördüm ve bunu araştıracağımı söledim.... Ve arkadaşda burayı tavsiye etti beni aranıza alıp gerçekleri görmem için yardımcı olursanız çok sevinirim...

şimdiden yardımlarınız iiçin sağolun... dualarınız benden esirgemeyin. :laugh:

N

nergiz

Misafir
estag furuulah kardeşim sen benim hocamsın ben senden çok şey öğrenicem inş
_________________________________________________can kardeş burdasın inşş.....

sevcan_

New member
s.a. bende yeni üyeyim. "SENİN VUCUDUN TAŞTAN DEMİRDEN DEĞİLDİR.GURURU BIRAK ACZİNİ ANLA MALİKİNİ TANI VAZİFENİ BİL DÜNYAYA NE İÇİN GELDİĞİNİ ÖĞREN."Risale-i nur külliyatından.hayırlı geceler

ErtgrL

Member
ve aleykum selam h.g kardeş. Çok şukur kendı adıma söylim iym :) bende senın gibi yenıyım inşallah hayırlı olur kardeş ;)

ErtgrL

Member
Hoş geldin nergiz :) E artık alış sen misafir değilsin ;) Yok illada bişeler isterım dıyosan baş köşeye buyur ikramımızı yaparız yane ;)

ErtgrL

Member
ve aleykum selam kardeş h.g İnşallah hayırlı olur cumlemız için ;) Abilerimiz ablalarımız kardeşlerımı her zaman yardıma hazır burda merak etme :)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
ve aleykumselam elbette yardım ederiz..

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...