tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amazingpics

New member
herkese selam ederım !_________________________________________________ arapca ogrenen ozlem arkadasa da soyle soralım bakalım
keyf-ı halıkum ınsallah!!!

ErtgrL

Member
sadece bunları gorup kotulemek haksızlık değilmi ? bunların yanında o kadarda guzel mesaj var dimi ? sohbet mızah bolumlerı açılmış oralardan başka turlu birşey bekleyemezsın ki adı ustunde mizahtır eglencedır dimi :)

T

Tarihci19

Misafir
İnsan ipi boğazına dolanıp yeryüzünde istediği gibi otlamak için başıboş bırakılmamıştır!

imported_eFTaL

Active member
gördüm ki: ömrüm koşarak gidiyor, ahirete yakınlaşmış.
Kitap : lem’alar
Bölüm: yirmi altıncı lem’a
Sayfa : 255

i’lem eyyühe’l-aziz! senin iktidarın kısa, bekan az, hayatın mahdut, ömrünün günleri madud ve herşeyin fanidir. eyleyse, şu kısa, fani ömrünü fani şeylere sarf etme ki, fani olmasın. baki şeylere sarf et ki, baki kalsın.

Kitap : mesnev-i nuriye
Bölüm: zerre
Sayfa : 153

ErtgrL

Member
ve aleykum selam cumleten hoşgeldınız :)

sevdalizz kardeş imzaya resım eklemeye çalışmışsın heralde ? eger yok sadece lınktır tıklanılsın bakılsın dıye oyle koydum dıyosan tmm. RESIM KOYMAYA ÇALIŞTIM ama olmadı diyorsan o linki
Kod:
[img]http://linki buraya koy[/img]
bu şekılde imzaya koy ;)

ErtgrL

Member
resım koyma anlatışmış forumda sanırım hayalet oyle dıyodu ??? bir bak bulamazsan anlatırım ben tamam :)

yunus1983

Yeni Üye
selam aleyküm nasılsınız ben yunus kemaliyeden (erzincan) ama buralı değilim sizin nurlu yolculuğunuz ne zaman başladı acab ben yeni sayılırım ve benim konumum münasebetiyle abilerm veya kardeşlerimle tanışıklığım çok azdır ve yeterli değil ancak münasebetlerimi sanal ortamda dahi iyi gerçekleştirebilir allaha ısmarladık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...