tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okaya83

Yeni Üye
Ey kardeşlerimiz! Tevahh uşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhab a, hoş teşrif ettini z. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyi m; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmet kârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmet iyle hizmet inize beni musahh ar-ı pürnur etmiş. Benden harare t, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere . Yıldızlarla denizl er, herbir i de kendin e mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhab a," derler . "Hoş geldin iz, bizi tanımaz mısınız?"
_________________________________________________sizin gibi güzel insanlardan kin sıkılır. allah hepinizden razı olsun.

kar cini

New member
sa kardesler!uzun bi süredir sitemizi devamlı takip ediyorum ama forumlara katılmak ve kendimi tanıtmak ilk defaaklıma geldi!ben betül ünversite son sınıf ögrencisiym hayırlısıyla ales ve kpdsye girdim yuksek lisans yapmak için bu konuda dualarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum selam ve dua ile

TESBIHAT

Active member
hoşgelelım
hoşgörelım
hoşverıp
hoş alalım
allah bızı hoş ede
hoşluklarla cevrıle etraf
elfü elfi amin

T

Tarihci19

Misafir
Aleykümselam kardeşim hoşgeldiniz, üyeliğinizin daim ve aktif olması temennisi ile..

TESBIHAT

Active member
sa
ben tesbihat
forum konularını cok begenıyorum
buraya yazan arkadasların okur yazar tarafının ön plana cıkması ve samımı duaların olması cok guzel
allah bu sıteyı acan arkadastan razı olsun
sa
as

Lem-LeaL

Yeni Üye
Esselamun Aleykum
hakkaten selam edene kadar bu makina başımın etini yedi ;D
neese bu adı güzel forumun içeriğininde güzel olduğunu düşündüm,, ;)
forumu daha öncede biliyordum nasip şimdiye imiş
herkese hoş vakitler,güzel paylaşımlar hoşbuldum inşaALLAH :)

önder

Yeni Üye
İman hem nurdur hem kuvvettir.Evet hakiki imanı elde eden adam kainata meydan okuyabilir...
aranıza yeni katıldım. tahiri bu fikrin çok güzel bunun devamını getirelim derim

hulusi

Well-known member
tüm kardeşlerime gönülden selamlar,Rabbim hayır üzere paylaşımlar nasıip etsin uhuvvet ile kalın,nur şakirtlerin kayıp malıdır ona dair ne bulursa hemen alsın :)buna bınaen burdayız inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...