tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sergerdan

Well-known member
wwmg8.jpg

HOŞGELDİNİZ WELCOME :D :D

Y

yaresa

Misafir
advede ' Alıntı:
esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu ebeden daima

EDİT BY NUR FORUM : BİRİ İLE BİR PROBLENİNİZ VAR İSE BURASI CÖZÜM PLATFORMUNUZ DEĞİL Kİ BAHSİ EDİLEN ŞAHSIN DEĞİL BURASI...

Garib

Well-known member
abi bu nasıl bir usluptur aranızdaki husumeti burdamı cözeceksiniz kınıyorum lisanınız cok kötü nerde olduğunuzu unutmuşsunuz kahvede değilsiniz.Allah cümlemizi islah etsin inş.

setr

New member
s.a guzel faydali bir forum.allah razi olsun..yurt disinda yasiyorum,sizlerden cok seyler ogrenicem..rabbim hepinizden ebeden razi olsun..
selam ve dua ile.

H

hatve

Misafir
ALEYKUM SELAM VE RAHMETULLAH VE BERAKATUHU
Rabbim azami istifade ve istifaza nasib eder ins.

setr

New member
ALLAH razi olsun sizlerden..tskler.ilginizden dolayi.sizlerden istifa edmek niyetim insallah ,,yardimci olursaniz sevinirim,,selametle..

belgýzer

New member
S.a, Siteyi keşfedeli 2 gün falan oldu, ama harika bir site içeriği dolu dolu, kendimi kurcalamaktan ıkumaktan alıkoyamıyorum, hazırlayan ellerine sağlık...
Allah'ın Rahmeti, Bereketi, Mağfireti üzerinize olsun...

H

hatve

Misafir
ALEYKUM SELAM VE RAHMETULLAH VE BERAKATUHU
Hos geldiniz kardesim.Azami istifade ve istifaza edersiniz insallah :)

Sonra, pür-merak ve pür-iştiyak o misafir, âlem-i şehadet ve cismanî ve maddî cihetinde ve mahsus taifelerin dillerinden ve lisan-ı hallerinden ders aldığından, âlem-i gayb ve âlem-i berzahta dahi mütalaa ile bir seyahat ve bir taharri-i hakikat arzu ederken, her taife-i insaniyede bulunan ve kâinatın meyvesi olan insanın çekirdeği hükmünde bulunan ve küçüklüğü ile beraber manen kâinat kadar inbisat edebilen müstakim ve münevver akılların, selim ve nurani kalblerin kapısı açıldı...................

tuncerr

Active member
A.s. Kardeş hoşgeldin. günahlara girmeden istifade edebileceğin bir site burası. Ne kadar çok karıştırırsan, o kadar zevk alırsın.

H

hatve

Misafir
ALEYKUM SELAM VE RAHMETULLAH VE BEREKATUHU
Hos geldiniz insallah.......... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...