Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..
abi bu nasıl bir usluptur aranızdaki husumeti burdamı cözeceksiniz kınıyorum lisanınız cok kötü nerde olduğunuzu unutmuşsunuz kahvede değilsiniz.Allah cümlemizi islah etsin inş.
s.a guzel faydali bir forum.allah razi olsun..yurt disinda yasiyorum,sizlerden cok seyler ogrenicem..rabbim hepinizden ebeden razi olsun..
selam ve dua ile.
S.a, Siteyi keşfedeli 2 gün falan oldu, ama harika bir site içeriği dolu dolu, kendimi kurcalamaktan ıkumaktan alıkoyamıyorum, hazırlayan ellerine sağlık...
Allah'ın Rahmeti, Bereketi, Mağfireti üzerinize olsun...
ALEYKUM SELAM VE RAHMETULLAH VE BERAKATUHU Hos geldiniz kardesim.Azami istifade ve istifaza edersiniz insallah
Sonra, pür-merak ve pür-iştiyak o misafir, âlem-i şehadet ve cismanî ve maddî cihetinde ve mahsus taifelerin dillerinden ve lisan-ı hallerinden ders aldığından, âlem-i gayb ve âlem-i berzahta dahi mütalaa ile bir seyahat ve bir taharri-i hakikat arzu ederken, her taife-i insaniyede bulunan ve kâinatın meyvesi olan insanın çekirdeği hükmünde bulunan ve küçüklüğü ile beraber manen kâinat kadar inbisat edebilen müstakim ve münevver akılların, selim ve nurani kalblerin kapısı açıldı...................