tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

Tarihci19

Misafir
...

Aleykümselam, kardeşim hoşgeldiniz, guzel düşünceleriniz için Allah razı olsun, uyeliğinizin aktif ve daimi olmasını temenni ederim...

тαяιн¢ι

...

ff_kilinc

New member
arkadaşlar ben iki gündür aktivasyon kodu bekliyorum gelmeyince başka bir mail açtım ve oraya gelen aktivasyon koduyla girdim.herkeze selamlar hayırlı cumaalar

jendepus

Yeni Üye
merhaba aziz kardeşlerim.. bundan sonra bende burda olmaya çalışacağım..
paylaşımlarımızın hayırlara vesile olması dileğiyle.. Muahbbetle.. (sifir)

Sergerdan

Well-known member
aleykümselam hoşgeldiniz.

sizi bir yerden gözüm ısırıyor. ;D

Hulusi abiye çok benziyürsünüz. ;D

yok yok he hatırladım sohbetten :angel:

imported_eFTaL

Active member
oOoOoO кιмℓєя∂є gєℓмιş нσşgєℓ∂ιиιz єнℓєи νє ѕєнℓєи ...
ѕιzι∂є вυяα∂α göямєк иє güzєℓ
:) ;)

Zülfikar2

New member
Öncelikle emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum bölebir forum sitesine gerçekten ihtiyacımız vardı özellikle iş icabı vakitlerinin çoğu billgisayar karşısında geçen kardeşlerimizin istifade edeceğini düşünüyoorum İzmirden tüm Nur Tlebelerine selamlar saygılar hürmetler...
Zaman içerisinde forumumuzu daha güzel yerlere getireceğimize can-ı gönülden inanıp dua ediyorum.İnşşallah imanların kuuvvet bulmasına ve imanlarımızın kurtulmasına vesile olur..

Sergerdan

Well-known member
hoşgeldiniz,inşaallah güzel katkılarınız dahi olacak bizim için.

bu arada sonunda TARİHÇİ kardeşimize fotojeniklikte rakip çıktı. ;D hatta zat-ı alinizin fazladan gözlükleri var ;D

Zülfikar2

New member
Saol güzel kardeşim aslında koymuyacaktım artislik resim ama başkada uygun bulamadım eve gidince deiştirirm inşallah :) Ne Mutlu bizlereki böyle bir platformda buluşuyoruz.. KATKILARIMIZIN OLACAĞINDAN ŞÜPENİZ OLMASIN ;)

imported_eFTaL

Active member
..

Güyâ şu güneş bizler le konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahh uşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhab a, hoş teşrif ettini z. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyi m; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmet kârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmet iyle hizmet inize beni musahh ar-ı pürnur etmiş. Benden harare t, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere . Yıldızlarla denizl er, herbir i de kendin e mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhab a," derler . "Hoş geldin iz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

imported_eFTaL

Active member
emrah ' Alıntı:
hoşgeldiniz,inşaallah güzel katkılarınız dahi olacak bizim için.

bu arada sonunda TARİHÇİ kardeşimize fotojeniklikte rakip çıktı. ;D hatta zat-ı alinizin fazladan gözlükleri var ;D

[size=10pt]ємяαн çσк fєиαѕιи нєє[/size] :mad: ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...