tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

imported_eFTaL

Active member
νє αℓєукüм ѕєℓαм

Güyâ şu güneş bizler le konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahh uşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhab a, hoş teşrif ettini z. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyi m; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmet kârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmet iyle hizmet inize beni musahh ar-ı pürnur etmiş. Benden harare t, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere . Yıldızlarla denizl er, herbir i de kendin e mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhab a," derler . "Hoş geldin iz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

imported_eFTaL

Active member
νє αℓєукüм ѕєℓαм

Güyâ şu güneş bizler le konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahh uşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhab a, hoş teşrif ettini z. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyi m; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmet kârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmet iyle hizmet inize beni musahh ar-ı pürnur etmiş. Benden harare t, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere . Yıldızlarla denizl er, herbir i de kendin e mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhab a," derler . "Hoş geldin iz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

tuncerr

Active member
aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatühü ebeden daima biadedi zerratı kainat ve hurufat-ı kuran Hoşgeldiniz...

tuncerr

Active member
aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatühü ebeden daima biadedi zerratı kainat ve hurufat-ı kuran Hoşgeldin Jendepus Kardeş. Gerçektende hulusi abiye tıpa tıp benziyon yaa.

tuncerr

Active member
aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatühü ebeden daima biadedi zerratı kainat ve hurufat-ı kuran Zülfikar kardeş ehlen ve sehlen hoşgeldin. Duaların çok güzel, inşallah foruma sendende katkı bekliyoruz.

H

hatve

Misafir
102251.png

bismillahirrahmanirrahim
bismillah her hayrin basidir

H

hatve

Misafir
fLqZYA.gif

Sonra, seyahat-ı fikriyede bulunan o meraklı ve terakki ile zevki ve şevki artan dünya yolcusu, bahar bahçesinden bir bahar kadar bir güldeste-i marifet ve îman alıp gelirken;
www.saidnur.org âleminin kapısı hakikat-bîn olan aklına ve marifet-aşina olan fikrine açıldı.
Yüzbin ayrı ayrı seslerle ve çeşit çeşit dillerle onu içeriye çağırdılar, "Buyurun" dediler.
O da girdi ve gördü ki:............

H

hatve

Misafir
Sonra, seyahat-ı fikriyede bulunan o meraklı ve terakki ile zevki ve şevki artan dünya yolcusu, bahar bahçesinden bir bahar kadar bir güldeste-i marifet ve îman alıp gelirken;
www.saidnur.org âleminin kapısı hakikat-bîn olan aklına ve marifet-aşina olan fikrine açıldı.
Yüzbin ayrı ayrı seslerle ve çeşit çeşit dillerle onu içeriye çağırdılar, "Buyurun" dediler.
O da girdi ve gördü ki:............

T

Tarihci19

Misafir
aleykümselam kardeşim hoşgeldiniz uyeliğinizin aktif ve daimi olmasını temenni ederim...

...

T

Tarihci19

Misafir
aleykümselam kardeşim hoşgeldiniz uyeliğinizin aktif ve daimi olmasını temenni ederim...

...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...