yeni gelenler hos geldiniz

nnezih

Yeni Üye
esselamı aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu
aziz sıddık kardeşlerim siteyi gezdiğimde risale i nur dan alıntılar gözüme çarptı, tereddüt etmeden kayıt oldum Cenabı Erhamürrahimin bizi risale i nur dan ayırmasın. geçen de bir abi dediki
YAHU KARDEŞİM GECEDE YA RABBİ BENİ RİSALE-İ NUR' DAN AYIRMA DİYE AĞLAMAK LAZIM DEYİNCE EYVAH DEDİM .
Hakkınızı helal edin Rabbim bu siteyle uzaktan yakından alakası bulunan bütün kardeşlerimi rızasına nail etsin, amin
Allahümme salli ala seyyinida muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

mihrimah

Well-known member
aziz sıddık kardeşlerim siteyi gezdiğimde risale i nur dan alıntılar gözüme çarptı, tereddüt etmeden kayıt oldum Cenabı Erhamürrahimin bizi risale i nur dan ayırmasın. geçen de bir abi dediki
YAHU KARDEŞİM GECEDE YA RABBİ BENİ RİSALE-İ NUR' DAN AYIRMA DİYE AĞLAMAK LAZIM DEYİNCE EYVAH DEDİM .
Hakkınızı helal edin Rabbim bu siteyle uzaktan yakından alakası bulunan bütün kardeşlerimi rızasına nail etsin, amin
Ve aleyküm selam hoşgeldiniz, allah muvaffak eylesin...
Amin inş. cümlemizi...

Elif_Gibi

Well-known member

ve aleykumusselam ve rahmetullahi ve berakatuh
hoşgeldin kardeşim
hayırlı olsun üyeliğin.
güzel dualrına muhatap olabilmişimdir inşAllah.Rabbim hepimizden razı ve hoşnut olsun...

Eyvàh!

Well-known member
aleykum selam

cok guzel duygular yasaniyor tanisma forumunda
selam alip vermeler cok guzel
duygu yuklu samimiyet dolu
ama ne yazikki her mesaja yetisemiyoruz
icimizden alsakta selamlari cevap yazamiyoruz her yeni gelene
bazilarina yazsak adam seciliyor intibasi uyanir diyede tedirgin oluyorum sahsen
buna binaen tek kalemde selamlamak istiyorum yeni gelenleri affiniza siginarak

Cumleden HOSGELDiNiZ
Allah in Hidaveti Rahmeti Merhameti ve dahi Bereketi Ummet-i Muhammedin uzerine olsun