T
Tarihci19
Misafir
Sergerdan ' Alıntı:Mehmet kardeş hoşgeldin inşaallah siz de foruma renk katarsınız.
bu yeşillilerle aram yok da ;D
Sergerdan ' Alıntı:Mehmet kardeş hoşgeldin inşaallah siz de foruma renk katarsınız.
bu yeşillilerle aram yok da ;D
Tarihci ' Alıntı:
EHLEN VE SEHLEN ESRACEM KARDEŞİM..esracem ' Alıntı:hoşbulduk ben yeni geldim henüz hayırlı olur inşallah
Hoşgeldin arkidiş,hep bekliyoruz inşaallah.MertAli ' Alıntı:selamun aleyküm dostlar ya bu koltuğu yapanın hiç işi yokmuymuş ) herneyse yinede hoş bulduk )
HOŞGELDİN MERTALİ KARDEŞİM..EHLEN VE SEHLEN DUAİLEMertAli ' Alıntı:selamun aleyküm dostlar ya bu koltuğu yapanın hiç işi yokmuymuş ) herneyse yinede hoş bulduk )
deli_poyraz ' Alıntı:
ne pis pis sırıtıyon hheee ayıp değilmi bir bayan bu kadar kahkahalı gülermi ;D ;D yavaş gül
esracem ' Alıntı:hoşbulduk ben yeni geldim henüz hayırlı olur inşallah
MertAli ' Alıntı:selamun aleyküm dostlar ya bu koltuğu yapanın hiç işi yokmuymuş ) herneyse yinede hoş bulduk )
Herşey siz sevgili üyelerimizin rahatlıgı için.Hoşgeldiniz tekrar. :angel:kara1961 ' Alıntı:hayırlı günler efendim,hemde hoş bulduk..Rahatlatmak için işaret ettiğiniz koltuk özel dizayn olmalı?eee!misafirperverlik sonuçta,ALLAH sizden razı olsun,ben yere oturmayı daha çok severim'de)))_________________________________________________Hımmm,,aranıza yeni katılanlar için bu kadar zahmete girdiniz!!
SEVDAM ' Alıntı:selam aleyküm.hoşbulduk. ??? :-
ic imin yanına naıl resim yerleştirebilirim yardım edermisiniz???
berraksu ' Alıntı:hoşbulduk bende yeni üyüyeyim siz duruken bizim oturmamız olurmu bence önce siz buyrun
GuLSerbeti ' Alıntı:Misafir misafiri agirlamaz ama, ev halkindan olmus sayilirmiyim? Kizarmis rengim 8) :angel: