yeni gelenler hos geldiniz

istiðna

Active member
sizde hoşgeldınız.sizide görmek eminim sergerdan abiyi cok mutlu etmiştir.hayırlı paylasımlara vesile olursunuz inş.
dua ile..

Sergerdan

Well-known member
Sahabe ' Alıntı:
ben de yeni geldm, koltuğnuz çok hoşmuş :)
Hoşgeldiniz Sahabe kardeş, :angel: isterdimki forumumuzun çok bilmiş üyesi sizi karşılamadan ben karşılayım ;D İnş şerde de hayır vardır diyelim :)

Vaktiniz müsait oldukça bekliyoruz :angel:

Sahabe

New member
hoşbulduk, bu kadr erken cevap geleceğni tahmn etmiordum hızlı oldu biras inş istifadeli olr zaten bazı sorularm var onlara bakacğm öle bölümlr gözüme çarpmıştı

Ö

özlemkitabevi

Misafir
www.ozlemkirtasiye.net risale-i nur kitapları ve yayınlarını bulabileceğiniz bir kardeş site.
hayatı ve hakikati anlamak adına "ASRIN GARİBİ VE BEDİİ ÜSTADI TANIMAK" ZAMANLAR ÜSTÜ ÜSTAD-I EKREMİ TANIMANIN BİR VESİLESİDİR."
DAVA KURAN VE SÜNNET DAVASIDIR.

ersan

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar teşekkürler saolun ALLAH yardımcımız olsun_________________________________________________arkadaşlar şimdi konuşmakta olduğunuz yani üzerinde durduğunuz bi konu var mı

GuLSerbeti

Well-known member
ve aleykum esselam efsa kardes hosgeldiniz, hayirli, aktif ve katilimci bir uyeliginiz olur insaAllah, faydali paylasimlar dilerim..

su siralar, abiler bayram hazirliginda herhalde (?) pek ses vermiyorlar... katiliminiz hayirli olur ins. Allah'a emanet olun..

antivirüs

Yeni Üye
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLER inşallah burada bulunan herkes diğer kardeşlerine abilerine ve ablalarına hayırlara vesile olur aranıza katılmak güzel

GuLSerbeti

Well-known member
antivirüs ' Alıntı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLER inşallah burada bulunan herkes diğer kardeşlerine abilerine ve ablalarına hayırlara vesile olur aranıza katılmak güzel
Aleykum esselam;
Abi Hosgeldiniz, safalar getirdiniz insaAllah... ve insaAllah, hayirli istifadelerimiz olur...