Zeki Bayanlar.....Sakın Kızmayın Baylar :)

Lebbeyk

Well-known member
bişeyi kabul etmek gerekir ki kadınların kafası fitneye hakkaten çok çalışıyor..

Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar.
> İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan
> kurtulur. arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:
> -' Çok ilginç! sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama
> ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup,
> hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için bir
> işarettir,' der.
> Müthiş heyecanlanan adam: - Evet, galiba haklisin,' diye cevap verir
> şaşkınlıkla.
> Kadın :
> - Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin
> bir işaret. bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız,' diye devam eder ve
> şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip
> kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır.
> Bunun üstüne adam sorar:
> - Sen içmeyecek misin?
> Kadın cevap verir :
> - Hayır, ben polisi bekleyeceğim!

işte burda kadın, erkeğin kadına olan zaafını kullanıp onu haksız yere koydu.. işte burda olduğu gibi kadının kafası fitneye şer e çalışıyor :) üstad boşuna belainnisa şerrinnisa fitnetünnisa dememiş :)

ehhh.. senin yolun ewe düşer Tarihcim :D görüşürüz ozaman...

Tarihci

Marmara Tarih
çünkü anne olmadan evvel, şerrinden belasından fitnesinden kaçınılan kadın olma hususiyeti daha kuvvetlidir, ama anne olduktan sonra cennet ayaklarının altında olan nisa olma kategorisine giriyor :) annelere laf yok istisnaları olsa da...

Eyvàh!

Well-known member
tarihci :D

ya tamam kadinin fitnesinden Allah a 3 kere dua edeceksin korusun diye ama ya erkegin fitnesi :confused: erkek fitnesi yokmu hz aise ye iftira eden fitneler gibi

peygamberimiz bir hadisinde soyle haber ediyor benden sonra erkekler icin (kadin fitnesinden) daha zararli bir fitne olmayacak diyor yani musrehcenlige alet edilen kadin fitnesinden daha buyuk ve zararli fitne yok butun fitneler bir yana mustehcen kadin fitnesi bir yana ozellikle maneviyati zayif olan erkekler icin

hem unutmadan anne olduktan sonra diyorsun cennet analarin ayaklari altinda dikkat edelimki baba olduktan sonra fitneye daha yatkin olan erkekelr var yani erkekler daha fitne bence ....

Lebbeyk

Well-known member
ewet bu işin sonu kötü gibi geliyor bana :D

Allah hayra çıkarsın ama gelirseniz bir araya iyi bi musabaka olucağı kesin :D :cool:

Tarihci

Marmara Tarih
anne olması bi yana da önemli olan kadının ahlaksız olması, ben öyle kadınlar biliyorumki bekarlar bi yana evlilerrrrrr hem de anneler ne haltlar ediyor... fitnesinden belasından şerrinden korunulması gereken kadınlar onlar, evlisi annesi farketmiyor.

efendimizin hadisi açıkça kadınların büyük bir fitne olduğu üzre yani bunu nasıl dönderip dolandırıp erkek fitnesine çevirdin hayret :)

medresei_nur

Active member
Arkadaslar öyleleri varki kadın dedinmi çok kere durup düsüneceksin:confused::mad:
Hitler gibi hususi bi fırın yapacaksın içini yanıdırp atacaksın hepisini :mad::mad:
Ama hakiki Anne olanlar ayrı onlar çok kutsaldır.CAnım ANNEM benim.Onu ÇOKKKK SEVİYORUM İNŞALLAH AHİRETTEDE BU MUHABBETLERİMİZ BAKİLEŞECEK EBEDİ OLACAK.

þualar

Active member
Aaa bi cığlık atacam şimdi ha:mad: Kardeşim serli nisaları atese atarken, mübarekler taifesinide icinde yandırmayın.Siz bu guruba sadece anneleri dahil ediyorsunuz.Peki şerli olmayan ama aynı zmanda anne de olmıyan bacılarımıza haksızlık değil mi bu?

Tarihci

Marmara Tarih
yahu onları da şerlilerden saymıyoruz zaten, mübarek bacılarımız anne olmuş olmamış farketmez zaten.. onlar bundan ayrı.. ama ahlaksız sa şer li ise bekar veya evli veya anne farketmez.. zalimler için yaşasın cehennem