bu üçlüyü aynen bende sevmiyorum...
fakat dün gece dündar taraflı davrandı diyemeyiz çünkü bütün program boyu gökçek konuştuğu hatta hiç susmadığı hatta beni delirttiği için çok kötü bir görüntü sergiledi...yani dündara taraf tutma şansı vermedi ki...
gökçek - gökçekle yüzleşti desek yeridir...
işte bu tavrı çok iticiydi...bu şekildeki insanlar hep eksi puan alırlar..muhatabına söz hakkı vermemesi haksız olduğu ve karşısındaki konuşursa batacağını bildiğinden laf kalabalığı yapıp işi örtbas etmeye çalışıyor intibası bıraktı...bende bu intibayı bıraktıysa varın siz ak parti yanlısı olmayanları düşünün...
gökçek her platformda aynı taktiği uyguluyor kaç tane programını seyrettiysem tavrı hep buydu...oysaki bu tavır onu küçük düşürüyor farkında değil...dinlemeyi birirleri bu adama öğretmeli...
biri seni de hırsızlıkla hortumculukla halkı soymakla suçlasa ve senin sorduğun sorulara cevap vermeden başka iddialarda bulunmaya çalışsa emin ol sen de öyle olursun.
gökçek karşısındaki adamın ne yapmaya çalıştığını bildiği için onu konuşturmadı.. Kılıcdaroğlu iddiada bulunup karşılığını istemiyor iddia da bulunup hemen başka iddalara geçiyor gökçek ise bir ton dosya ve malzeme ile gelmiş kılıcdaroğlunun iddialarındaki mantık hatalarını o anda bile gökçek söylüyor.
gökçek soruyor: ben 30 küsür liraya sayaç almışım senin adayın karayalçın kaç liaraya almış dersem yolsuzluk yapmıştır diyeceksin?
40-50 -60-70 80-90 hala kılıcdaroğlu sessz.. ve cevap veremiyor senin iki katına aldıysa yolsuzluk yapmıştır devleti zarara uğratmıştır bile diyemiyor.. ve kılıcdaroğlunun şimdiki adayı karayalçın 109 liraya yani üç katından fazlaya almış saatleri..
168 euroya saat aldı gökçek diyor.. ama gökçek hani nerde onun faturası diye belge istediğinde kılıcdaroğlu hemen dündara dönüp laf katıyor araya.
168 euroya aldığı iadda edilen saatleri de gökçek 63 euroya almış çıkarıp saati de gösteriyor faturasını da..
yani onu anlatmak bana vazife değil ama kılıcdaroğlu nerelerde sıkışacağını bildiği için iddia kalabalığına getirmek istedi işi gökçek te ona izin vermedi..