T
Tarihci19
Misafir
hadim ' Alıntı:kusura bakmayın ama.ben tarihci abimle uğraşmayacağıma söz vermiştim sözümden çıkmam abi... ???
Allah razı olsun.. kışkırtma ve dolduruşlara gelmeyelim inşallah
hadim ' Alıntı:kusura bakmayın ama.ben tarihci abimle uğraşmayacağıma söz vermiştim sözümden çıkmam abi... ???
husran abi ablalarin kara listesine seninde adin yazildi gibiHuSRaN ' Alıntı:bence tarihci hakli ;D nedir bu kadinlardan cektiklerimiz yawww :angel:
tarihciiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ugrasta gor ;D
Tarihci ' Alıntı:bilmemki uğraşsam ne olacak?
HuSRaN ' Alıntı:Eger bir kadin yeterince hirsli, kararli ve yetenekliyse, yapamayacagi hic bir sey yoktur...sen ugras ugras ;D
müştak ' Alıntı:nedir bu tarihci abiden çekdiğimiz yaaaaaaaaaaaaa
Cebrail23 ' Alıntı:hüsran kardeş ok. katılıyorum kardeşlik çağrılarına.
fazla islami bilgisi olmayan birisi olarak, sizin islami bilgilerinize sığınarak merakımdan soruyorum, yoksa sizi sınamak falan değil.
Acaba kadın şeytandır gibi terimler hadislerde geçiyormu çok merak ediyorum. bu sitede son birkaç gündür bu iki kelime, yan yana çok kullanıyor.
sorumda hiçbir kasıt yok, sadece merak.
hadim ' Alıntı:evet ebu cehil efendimizin yanında oturmuştur ,ama ne amaçla.Açıkçası ordaki (ha kadın ha şeytan) lafı beni incitti.haa belkide gocunduğuma göre bendede vardır ....ama şaka yapayım derken dozu bazen kaçıyor.en iyisi siz erkek erkeğe bi site açın içinizden geldiği gibi yazışın daha rahat olur.mümkünse üyeliğimi iptal edermisiniz?