saya ' Alıntı:inş istiğna inş öyleyizdir![]()
![]()
amin inş oyle oluruz.
ya varya su altkı de Kur'an-ı Kerimde da Cenab-ı Hakk bı resulune bıde gencken ıbadet eden kullarına habıbım dıye hıtap edıyor ya ya kesın oda bu genclerdendır derdım
saya ' Alıntı:inş istiğna inş öyleyizdir![]()
![]()
Evet o ben olabilirim dua ederseniz inş.istiğna ' Alıntı:amin inş oyle oluruz.
ya varya su altkı de Kur'an-ı Kerimde da Cenab-ı Hakk bı resulune bıde gencken ıbadet eden kullarına habıbım dıye hıtap edıyor ya ya kesın oda bu genclerdendır derdım
Sergerdan ' Alıntı:Evet o ben olabilirim dua ederseniz inş.
Alttakine iyisin hoşsun,Allah daha iyi etsin derdim. :angel:
ya saya abi olumuyo ki boyle ,seninde bı sey demen lazım ,aminleri kap ancak...saya ' Alıntı:sağol abisi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
gerçektende hiç kaçırmıyorum artık ama şu alttakide teheccüd namazlarını kılmaya başlamışfezapilotu ' Alıntı:su alltakide sabah namazlarini hic kacirmazmis ins
eve inş ben bır hızmet eri olucam.illailayh ' Alıntı:geldim geldim forumunda gülü oldum yaalttakii asker olcekmiş
![]()
Bu kadar mı olur?Dogru esahtan.Alttaki de onun yerine yönetici olcekmişş.illailayh ' Alıntı:geldim geldim forumunda gülü oldum yaalttakii asker olcekmiş
![]()
yok bana admınlık verılmez ise almam.Sergerdan ' Alıntı:Bu kadar mı olur?Dogru esahtan.Alttaki de onun yerine yönetici olcekmişş.
Sergerdan ' Alıntı:Bu kadar mı olur?Dogru esahtan.Alttaki de onun yerine yönetici olcekmişş.
Daha çok çalışman lazım çook.Katregül ' Alıntı:benden mi bahsettiniz sergerdan abi tamam ne zaman istersen olurum![]()
Sergerdan ' Alıntı:Daha çok çalışman lazım çook.
Abimizi dışarıdan transfer ettik biz.Hem dediginiz hususlar içinde çok çalışmak gerek çook .) Ya sizdeki bu yöneticilik aşkı bana eski bir üyemizi hatırlattıKatregül ' Alıntı:sergerdan abi msj sayısını artırmakla değil foruma faydalı bir çok paylaşım ve katkıda bulunmak, forumdaki birçok üyelerin sorularına cevab verebilmekle alakalı bir durum galiba çünkü sungurlu abinin kaç msjı varki benimkinden az dimi ama
Sergerdan ' Alıntı:Abimizi dışarıdan transfer ettik biz.Hem dediginiz hususlar içinde çok çalışmak gerek çook .) Ya sizdeki bu yöneticilik aşkı bana eski bir üyemizi hatırlattı;D