ALTAKİNE NE SÖYLERDİNİZ?

istiðna

Active member
saya ' Alıntı:
inş istiğna inş öyleyizdir :( :(

amin inş oyle oluruz.
ya varya su altkı de Kur'an-ı Kerimde da Cenab-ı Hakk bı resulune bıde gencken ıbadet eden kullarına habıbım dıye hıtap edıyor ya ya kesın oda bu genclerdendır derdım

Sergerdan

Well-known member
istiğna ' Alıntı:
amin inş oyle oluruz.
ya varya su altkı de Kur'an-ı Kerimde da Cenab-ı Hakk bı resulune bıde gencken ıbadet eden kullarına habıbım dıye hıtap edıyor ya ya kesın oda bu genclerdendır derdım
Evet o ben olabilirim dua ederseniz inş.

Alttakine iyisin hoşsun,Allah daha iyi etsin derdim. :angel:

istiðna

Active member
saya ' Alıntı:
sağol abisi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) :)
ya saya abi olumuyo ki boyle ,seninde bı sey demen lazım ,aminleri kap ancak...
oyunu kuralına göre oynuyalım.
şu alltaki kardes varya efendimizin ikliminde yetişen genclere ne kadar da benziyor derdim.

y1pfgpseui2q7op6xvrxv8ezd2.jpg

tıpkı GÜLÜ MUHAMMED-İ GİBİ ,NE KADAR GÜZEL,NE KADAR HAS,BİR ELİNE AYI BİR ELINE GÜNEŞİ VERSELER DAHİ DAVASINDAN ASLA VAZGECMEZ derdim.

istiðna

Active member
10005160081df6.gif

RABBİMİN EMANETİNE SELAM OLSUN
BEKLİYORUZ EFENDİM BELKİ RÜYAMIZA GİRERSİN DİYE..
HASRETİN VUSLATA ERECEĞİ GÜNE HASRETİZ EFENDİM!
SEN GEçERKEN GÜLLERİN O ENFES KOKUNA DAYANAMAYIP
BAŞLARINI BÜKMESİ GİBİ BEKLİYORUZ EFENDİM...

alttaki kardesim ne kadar o bahcenın has gullerıne benziyor derdim

Katregül

Member
Sergerdan ' Alıntı:
Daha çok çalışman lazım çook.

sergerdan abi msj sayısını artırmakla değil foruma faydalı bir çok paylaşım ve katkıda bulunmak, forumdaki birçok üyelerin sorularına cevab verebilmekle alakalı bir durum galiba çünkü sungurlu abinin kaç msjı varki benimkinden az dimi ama

Sergerdan

Well-known member
Katregül ' Alıntı:
sergerdan abi msj sayısını artırmakla değil foruma faydalı bir çok paylaşım ve katkıda bulunmak, forumdaki birçok üyelerin sorularına cevab verebilmekle alakalı bir durum galiba çünkü sungurlu abinin kaç msjı varki benimkinden az dimi ama
Abimizi dışarıdan transfer ettik biz.Hem dediginiz hususlar içinde çok çalışmak gerek çook .) Ya sizdeki bu yöneticilik aşkı bana eski bir üyemizi hatırlattı ;) ;D

Katregül

Member
Sergerdan ' Alıntı:
Abimizi dışarıdan transfer ettik biz.Hem dediginiz hususlar içinde çok çalışmak gerek çook .) Ya sizdeki bu yöneticilik aşkı bana eski bir üyemizi hatırlattı ;) ;D

Ya beni yönetici yaparsınız ya da üyelik kaydımı silersiniz...Siz bilirsiniz_________________________________________________Ya sergerdan abi şaka yaptım hemen ciddiye alıyorsunuzda zaten abi siz beni kovmak için bahane arıyorsunuz aman neme lazım yöneticilik ben bi köşede yazıları falan okusamda olur